Zo stelt u een origineel kerstpakket samen voor werknemers

30 oktober 2020 08:58

Zo stelt u een origineel kerstpakket samen voor werknemers

De feestdagen zitten er weer aan te komen. Tijd dus om u op tijd te oriënteren naar een origineel kerstpakket voor uw werknemers. Wilt u eens echt verrassend uit de hoek komen, in plaats van weer de jaarlijkse pen of het standaard doosje wijn cadeau te doen? Kijk dan eens op HUMK, dé plek voor origineel kerstgeschenk voor uw personeel.

Persoonlijk cadeau met naam of foto

Een cadeau wordt pas echt persoonlijk als degene die het ontvangt kan zien dat er tijd en moeite in is gestoken. Dat is het verschil tussen een standaard cadeaupakket en eentje die u ‘custom made’ heeft laten maken voor uw werknemers. Wanneer u kiest voor een personaliseerbaar cadeau dan kunt u het helemaal aanpassen naar uw wensen en echt een origineel cadeau voor uw werknemers laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een leren portefeuille met de naam of initialen van uw werknemer gedrukt aan de binnenzijde van de portemonnee. U kunt zelfs de gewenste kleur leer bepalen.

Is uw bedrijf werkzaam in de regio Haarlem? Dan is een stadsplattegrond of skyline van de stad wellicht een leuk en origineel cadeau. De plattegronden van verschillende steden zijn leverbaar in 3 verschillende maten en verkrijgbaar in een ronde en vierkante variant. Kortom; genoeg manieren om leuke en unieke kerstpakketten samen te stellen!

Kerstcadeau toegespitst op uw branche

U kunt uw kerstcadeau voor werknemers ook een persoonlijk tintje geven door een cadeau te kiezen wat in lijn ligt met de branche waarin u werkzaam bent. Heeft u bijvoorbeeld een horeca bedrijf? Dan is een gepersonaliseerde rum of gin bar inclusief dranken zeker een leuk alternatief voor het standaard wijnpakket. Werkt u in de auto- of fietsenbranche? Dan is een origineel cadeau een Orbitkey sleuteltracker. Hiermee vindt u altijd uw sleutels terug!

Advies nodig? Wij staan voor u klaar!

Vindt u het lastig om originele kerstpakketten voor uw medewerkers samen te stellen? Wij staan graag voor u klaar om u van goed advies te voorzien! Bij HUMK hebben we een ruim assortiment aan cadeaus voor iedere gelegenheid. Samen met u gaan we graag op zoek naar het ideale kerstcadeau voor uw medewerkers. Of u nu op zoek bent naar een klein gebaar of een groots cadeau, wij hebben zeker iets wat daarbij past. Zo verspreidt u een beetje extra ‘joy to the world’ en maakt u er voor u en uw medewerkers echt een very merry Christmas van.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.