Wij zijn de verbindende factor voor ondernemers

Hét crossmediaal kennis- en communicatieplatform vóór en door ondernemers

Verbinden met ondernemers uit de regio? Hét Ondernemersbelang is dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

Vandaag de dag is het woord ‘online’ niet meer weg te denken binnen een bedrijf. Hét Ondernemersbelang biedt daarom een online platform met een schat aan bruikbare en relevante informatie voor de ondernemer. Door middel van zowel landelijke als regionale mailcampagnes houdt Hét Ondernemersbelang ondernemers up-to-date met het laatste nieuws en de nieuwste trends.

Naast het online digitale kennis- en communicatieplatform organiseert Hét Ondernemersbelang real time masterclasses en rondetafelgesprekken; de ideale manier om in contact te komen met andere ondernemers.

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je doelgroep zo breed mogelijk te benaderen met kennisinhoudelijke informatie en ze zo aan je te binden. Maar hoe organiseer je dat en welke keuzes moet je daarin maken? Hierin is het van essentieel belang om de communicatie via verschillende kanalen af te stemmen op de doelgroep. Hét Ondernemersbelang helpt u graag om antwoord te geven op al uw vragen en uw content via al die kanalen goed te verspreiden.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.