Emoties doe je maar thuis

19 april 2024 10:55

Emoties doe je maar thuis

Waarom je gevoelens beter wél kunt meenemen naar je werk

Marjon Bohré-den Harder
Verschijnt 17 mei 2024

In een wereld waarin rationeel denken en effectiviteit hoog in het vaandel staan, worden emoties vaak gezien als een obstakel op de weg naar succes. Maar wat als emoties eigenlijk een onschatbare bron van informatie zijn die ons werk kunnen verbeteren en onze carrières kunnen verrijken?

Emoties doe je maar thuis belicht de rol van emoties in ons werk. Marjon Bohré geeft inzichten en praktische strategieën om emoties te integreren in ons professionele leven.

Van het navigeren door moeilijke gesprekken tot het omgaan met onzekerheid in een snel veranderende werkomgeving, dit boek biedt waardevolle inzichten en concrete tools om emotionele intelligentie te cultiveren en ons werk af te stemmen op wat mogelijk en haalbaar is.

Een boek voor iedereen die meer wil begrijpen over emoties en hoe ze een rol spelen in de werkcontext. Voor coachende professional geeft Emoties doe je maar thuis praktische inzichten om emotioneel welzijn te bevorderen en beter te leren omgaan met emoties op het werk.

De auteur

Marjon Bohré-den Harder is organisatiepsycholoog en bedrijfskundige. Ze werkt als executive (team)coach met leiders aan het vergroten van menselijkheid in organisaties. Aan de Universiteit Leiden doet ze onderzoek naar de relatie tussen leiderschapsgedrag en menselijkheid. Marjon schreef eerder De perfectieparadox en De menselijke organisatie.

Emoties doe je maar thuis

Waarom je gevoelens beter wél kunt meenemen naar je werk
Marjon Bohré-den Harder

Paperback | isbn 9789024463473 | € 23,50
E-book | isbn 9789024463480 |  € 18,95

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.