Bestseller over klanten voor wie je niet wilt werken

16 mei 2023 08:44

Bestseller over klanten voor wie je niet wilt werken

‘Nee zeggen loont’ is het eerste boek van free publicity-expert Jennifer Delano van PR-bureau PRGoeroes. Zij beschrijft hierin, via herkenbare verhalen uit de praktijk, de zeven ergste soorten klanten. Het boek verscheen in maart en is inmiddels een bestseller geworden. Het bereikte de eerste plaats op de Managementboek top-10.

Ben je als ondernemer vaak klanten tegengekomen die je beter kwijt dan rijk kunt zijn? Klanten voor wie je nooit meer wil werken? Jennifer heeft zelf, als ervaren ondernemer en free publicity expert, geleerd voor welke klanten zij het meeste kan betekenen én hoe zij wil werken. Maar zij heeft ook geleerd voor welke klanten zij niet wil werken. Nooit meer.

Met humor én een serieuze ondertoon typeert Jennifer in haar boek de ergste soorten klanten. Zoals klanten die grenzen overschrijden, of die maar niet tot een opdracht komen. Ze geeft een duidelijk overzicht van de hoeveelheid tijd, energie en geld die ondernemers kunnen besparen door deze klanten (eerder) de deur te wijzen.

Haar doel: jou leren deze klanten te herkennen, te voorkomen dat je voor hen aan de slag gaat, en hen zo snel mogelijk, op een professionele manier, uit je klantenbestand te verwijderen. Zodat je als ondernemer je tijd en energie kunt inzetten voor de klanten die wel blij worden van jou én waar jij je enthousiast voor inzet, met plezier en verzekerd van je inkomen.

 ‘Nee zeggen loont’, geschreven door Jennifer Delano, kun je hier bestellen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.