Adverteren

Bereik ondernemers met jouw merk, product of dienst via onze website, nieuwsbrief, social media en events

Wil je meer naamsbekendheid, bezoekers, leads voor jouw merk, product of dienst? Via Hét Ondernemersbelang bereik je in één klap een relevante zakelijke doelgroep van landelijke- of regionale bedrijfseigenaren.

Kom in contact met jouw zakelijke doelgroep via Hét Ondernemersbelang:

  • Vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf
  • Wordt gezien als expert en positioneer jouw bedrijf als denkleider
  • Genereer meer zakelijke leads voor jouw salesteam
  • Vergroot jouw netwerk en bouw relaties op met zakelijke beslissers

Wat wil je bereiken?

Meer naamsbekendheid & bezoekers: Is jouw organisatie de eerste aanbieder waar jouw doelgroep aan denkt als ze op zoek gaan naar een betrouwbare oplossing voor hun probleem? Zo niet, vergroot dan jouw naamsbekendheid en word top of mind bij jouw doelgroep met onze bereiksoplossingen.

Wordt gezien als expert: Het internet heeft het aankoopproces voorgoed veranderd. Jouw zakelijke doelgroep heeft online toegang tot alle informatie die ze nodig hebben. Met gerichte artikelen en video's zorg je dat je aanwezig bent in elke fase van het beslissingsproces. Zet onze bedrijfsvideo's en masterclasses in zodat potentiële klanten een voorkeur ontwikkelen voor jouw organisatie.

Genereer meer zakelijke leads: Jouw potentiële klanten oriënteren zich massaal online. Vinden ze dan jouw content? Wij brengen jouw content onder de aandacht op het moment dat ze actief zoeken naar oplossingen. Realiseer meer kwalitatieve leads via onze nieuwsbrief campagnes en door te adverteren op onze website.

Vergroot jouw netwerk: Netwerk is nog steeds één van de belangrijkste bronnen van nieuwe zakelijke klanten. Slimme ondernemers werken daarom voortdurend aan het vergroten van hun netwerk. Bouw relaties op met zakelijke beslissers via onze rondetafelgesprekken en masterclasses.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Download hier de mediakit of neem contact met ons op.

info@ondernemersbelang.nl
0512 - 745 220 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.