Wierenga & De Graaf biedt een klankbord aan ondernemers

17 april 2020 13:52

Wierenga & De Graaf biedt een klankbord aan ondernemers

Het zijn bijzondere en spannende tijden. Dit heeft veel impact op ons als mensen. Maar dit geldt natuurlijk ook voor het bedrijfsleven. Werving- en selectiebureau Wierenga & De Graaf merkt zoals iedereen ook de effecten van de Corona crisis. ‘Wij vinden het belangrijk om als klankbord te fungeren voor organisaties. Het belangrijkste doel hierbij is dat we graag met u meedenken en daar waar nodig u kunnen ondersteunen’.

Het bureau Wierenga & De Graaf richt zich op Werving & Selectie, Recruitment en Interim in het hogere segment en voor specialistische functies. Centraal in de aanpak staat persoonlijke aandacht. ‘Want die ene perfecte match maken voor een kandidaat en organisatie is en blijft mensenwerk’. Zowel Jan als Leo hebben jarenlange ervaring, opgedaan in leidinggevende en commerciële functies, bij onder andere grote landelijke uitzendorganisaties. Net zoals Wierenga en De Graaf een perfecte match vormen, zo willen zij die ook tot stand brengen voor getalenteerde en ambitieuze werkzoekenden en organisaties. ‘Wij geloven namelijk in de kracht van samen’.

Samen met u kunnen we inventariseren waar uw organisatie behoefte aan heeft in een tijd waarin werving misschien op een lager pitje staat. Of misschien geldt juist voor uw organisatie het net andersom. Ook kan het zijn dat u genoodzaakt bent afscheid te moeten nemen van uw huidige werknemers. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en deze groep medewerkers begeleiden bij een baan buiten uw organisatie. Ook kunnen we u adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot het doorlenen van uitzendkrachten of leven er wellicht andere vragen bij u.

Heeft u behoefte om met ons van gedachten te wisselen of spelen er specifieke vraagstukken binnen uw organisatie, wij denken graag met u mee.

U kunt ons bereiken via 06-129 82 112 of via de leo@wierenga-degraaf.nl

Wierenga & De Graaf

Sophialaan 1
8911 AE Leeuwarden
www.wierenga-degraaf.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.