Wie zijn wij…

11 juli 2017 14:41

Wie zijn wij…

Lokale betrokkenheid met de kracht van een landelijke organisatie; Dat is Afval Service Zeeland, onderdeel van Renewi.

Zowel de Zeeuwse Eilanden als de kop van Goeree-Overflakkee staan bekend om hun vele zonuren en het natuurrijke landschap. Deze ingrediënten gaan gepaard met een hoge aantrekkingskracht in met name de zomermaanden met als gevolg toestroom van toerisme. Als regionale dienstverlener, de naam zegt het al, spelen wij hier dan ook moeiteloos op in middels flexibiliteit en een klantgerichte aanpak. Dit heeft geresulteerd in een klachtenpercentage van slechts van 0,8% op meer dan 19.000 facturen (diensten) in 2014, 2015 én 2016. Uiteraard geldt die flexibiliteit en klantgerichte aanpak ook voor niet seizoensgebonden bedrijven!

Wij hebben niet alleen zorg voor onze klanten, maar ook voor onze samenleving. Als leerbedrijf streeft Afval Service Zeeland ernaar om leerlingen op te leiden en een plaats aan te bieden in het bedrijf. Daar waar mogelijk proberen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten bij onze dienstverlening en hebben wij een samenwerkingsverband met De Zuidhoek (sociale werkvoorziening in Zierikzee) voor ondersteuning op de achterlader. Ook zijn we geregeld te vinden op scholen in regio. Alles in het kader van een stukje voorlichting over afval, recycling en veiligheid naar de jeugd.

Onze diensten hebben betrekking op het inzamelen en afvoeren van verschillende afvalstromen. Denk hierbij aan: • rolcontainerservice voor diverse afvalstromen;• semiondergrondse en bovengrondse (gesloten) containers voor o.a. bedrijfsafval, papier, glas en folies;• afzetcontainers voor o.a. bouw- en sloopafval, puin, gft, hout en kunststoffen;• perscontainers voor o.a. restafval, papier en folies;• magazijncontainers voor tijdelijke- of langdurige opslag;• bijzondere afvalstromen zoals klein chemisch afval (verfresten, kitten, batterijen etc.) en archiefvernietiging;• reinigen van containers, schoonvegen van uw terrein en ledigen vetvangput;• technisch onderhoud.

Desgewenst kunnen wij u jaarlijks een managementrapportage overleggen, zodat u inzicht heeft in de door ons geleverde diensten en gemaakte kosten. Deze rapportage kunt u ook gebruiken voor uw VCA-certificering, Green-Key of andere certificeringen waarbij milieu en/of verduurzaming een onderdeel is van uw proces.

Een vast aanspreekpunt voor een landelijke dekking, ook dat is Afval Service Zeeland.Renewi, opgericht in 2017 na afronding van de fusie van Shanks Group met Van Gansewinkel Groep, is koploper op het gebied van afvalinzameling, afvalverwerking en recycling. Voor ons is afval dan ook een manier van denken en doen, een KANS! Wanneer we iemands afval ophalen willen we dit een nieuw leven geven. Voor onze klanten verwerken we een breed scala van afgedankte materialen in bruikbare producten en grondstoffen, zoals gerecycled papier, metaal, plastic, glas, houtsnippers, compost, energie, brandstof en andere producten. Dankzij voortdurende innovatie en ontwikkeling weten wij 90% van het ingezamelde afval te recyclen of te herwinnen.

Als lokale ondernemer met zorg voor de toekomst kiest u toch ook voor ons!

Als wij uw interesse hebben gewekt en u wilt duurzaam(er) ondernemen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak! «

Afval Service Zeeland

www.afvalservicezeeland.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.