Uw bedrijfspand: nieuwbouw of renovatie?

3 juli 2017 11:40

Uw bedrijfspand: nieuwbouw of renovatie?

Voldoet uw vastgoed nog aan de doelstellingen van uw bedrijf? Of heeft u als u kritisch kijkt eigenlijk wel behoefte aan een meer efficiënte indeling, een nieuwe aanbouw, een fraaier gevelaanzicht of loopt u rond met ideeën over nieuwbouw? Schoehuijs, ondernemer uit Zaandam, had dezelfde vragen en schakelde Hecon Bouwgroep in om dit voor hen te realiseren.

Schoehuijs Bedrijfwagens & Bandenservice is specialist op het gebied van APK, Onderhoud & Reparatie en Bandenservice voor trailers, trucks, bestel- en luxewagens. Het familiebedrijf is opgericht in 1986 en inmiddels staat de tweede generatie, drie van de vier zonen, aan het roer. Voorop staan de familiewaarden betrouwbaar, oplossingsgericht en een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Continuïteit van transport en het gemak van de klant komen bij Schoehuijs op de eerste plaats.

Uitbreiding en renovatie bedrijfspand

Schoehuijs wilde zijn bedrijfsactiviteiten uitbreiden en het eigen logistieke proces optimaliseren. Om dit te kunnen realiseren is gekozen voor uitbreiding van het bestaande bedrijfspand. Bovendien is het gehele pand voorzien van nieuwe gevelbeplating waardoor de nieuwbouw en bestaande bouw vlekkeloos in elkaar overlopen. Het bedrijf heeft hiermee weer een nieuwe, uniforme uitstraling gekregen en is klaar voor de toekomst! Meer projectinformatie op www.project-schoehuijs.nl.

Schoehuijs: “Het 5D Stappenplan van Hecon sprak ons meteen aan. Een duidelijk plan van aanpak, één contactpersoon en problemen worden direct opgelost. Dat werkt erg prettig!”

5D Stappenplan: Slimmer, sneller en beter bouwen

Ondernemers zijn meer dan tevreden over het bouwproces van Hecon. Het 5D Stappenplan is een totaalconcept voor nieuw- en verbouw dat zich volledig richt op de wensen van de opdrachtgever. Er wordt gewerkt volgens een aantal principes, zoals standaardisering van bouwdetails en processen, vaste partners en de lean filosofie. Dit geeft de opdrachtgever overzicht en vertrouwen, waarbij voor Hecon de lange termijn relatie centraal staat.

Voordelen nieuwbouw en renovatie Schoehuijs bedrijfspand

Het logistieke proces is verbeterd waardoor er nog efficiënter gewerkt kan worden. Door plaatsing van een nieuwe smeerput kunnen bovendien ook zwaardere en lagere voertuigen bij Schoehuijs terecht. Op deze manier kan Schoehuijs zijn klanten nu dus nog beter van dienst zijn! «

Bent u klaar voor de toekomst? Of heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact op met Hecon (0229-248020) of vraag (gratis) de brochure aan via info@hecongroep.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.