Transcend the Ordinary

13 december 2016 09:10

Transcend the Ordinary

st. gerlachHet nabij Maastricht gelegen Château St. Gerlach is een unieke vergaderlocatie. Het landgoed met haar stijlvolle tuinen en park in het schitterende natuurgebied Ingendael en de historische ambiance van het kasteel bieden een inspirerende setting om te vergaderen en overnachten.

Met 16 vergader- en banketzalen biedt het landgoed een diversiteit aan vergadermogelijkheden tot wel 750 personen. De 112 luxe hotelkamers, suites en hotelappartementen bieden onderdak aan kleine en grote groepen. Dankzij de historische ambiance, Limburgse gastvrijheid en uitgebreide culinaire mogelijkheden is Château St. Gerlach tevens een inspirerende locatie voor een heidag, productlancering, 
bedrijfspresentatie, workshop en feestelijk 
evenement.

St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve


Landgoed Château St. Gerlach breidt uit met een multifunctionele vergader- en congreslocatie. Naast de entree van het landgoed ligt het Rijksmonument de Kasteelhoeve. Deze Limburgse carréhoeve uit 1668 wordt de nieuwe toegangspoort tot het landgoed.

In deze monumentale hoeve worden inspirerende vergader- en evenementruimtes en een landgoedwinkel gerealiseerd. De hoeve gaat ook als unieke ontmoetingsruimte dienen en als rustpunt voor wandelaars en fietsers van het Buitengoed Geul en Maas. 
Achter de Kasteelhoeve zal een uitnodigend paviljoen verrijzen volgens het ‘state of the art’ concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft.

De opening van het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve is voorzien in januari 2017. «

Château St. Gerlach
 - www.stgerlach.nl

Fotografie: Etienne van Sloun

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.