Jeroen Naus vierde partner bij Elexer advocaten

8 april 2024 09:29

Jeroen Naus vierde partner  bij Elexer advocaten

Elexer advocaten in Nijmegen is uitgebreid met Jeroen Naus, die per 1 maart 2024 is toegetreden als advocaat en partner. Elexer advocaten is een nichekantoor aan de Berg en Dalseweg, dat enige jaren geleden werd gestart door de ervaren advocaten Eva Nass, David Teitler en Ruben Taal. Hoogwaardige juridische dienstverlening op het gebied van ondernemingsrecht en financieel recht is de essentie van het advocatenkantoor.

Elexer advocaten beschikt over ruime ervaring en expertise bij het voorkomen, oplossen en beslechten van alle denkbare conflicten die zich binnen ondernemingen en instellingen kunnen voordoen. Waar mogelijk wordt gezocht naar een onderlinge oplossing of schikking. Waar nodig procederen de advocaten van Elexer voor u, als eisende of gedaagde partij, in een bodemprocedure of kort geding, voor de rechtbanken, gerechtshoven, in nationale en internationale arbitrage, bindend advies- en mediationprocedures. De laatste jaren heeft het kantoor daarnaast bewezen resultaten behaald in specialistische procedures, zoals bij de Ondernemingskamer, het Kifid en op het gebied van accountantstuchtrecht. Verder adviseert Elexer onder andere over nationale en internationale commerciële contracten en bij aandeelhoudersgeschillen, governancevraagstukken en fusies, overnames en participaties.

Ruben Taal: “Elexer heeft de specialistische kennis en ervaring in huis voor grote en complexe zaken, maar biedt ook de voordelen van een klein kantoor: korte lijnen, flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor u en uw zaak. We bespreken in begrijpelijke taal wat uw mogelijkheden zijn en stippelen samen de gewenste koers uit. Zo weet u waar u aan toe bent en worden verrassingen zo veel mogelijk voorkomen. Ons doel is om de best mogelijke ondersteuning te bieden en u bovendien maximaal te ontzorgen. Zo leveren we resultaat en kan uw aandacht zo snel mogelijk weer naar het ondernemen.”

Met bijna 25 jaar ervaring als advocaat sluit de expertise van Jeroen Naus hier perfect bij aan. Jeroen brengt veel kennis en ervaring mee op het gebied van commerciële contracten, zowel nationaal als internationaal. Hij adviseert en assisteert cliënten bij het opstellen van allerlei zakelijke overeenkomsten en algemene voorwaarden, incasso’s, beslag en executie, alsook bij andere ondernemingsrechtelijke onderwerpen. Daarnaast staat hij cliënten bij als er conflicten dreigen en heeft hij jarenlange ervaring met het voeren van complexe procedures, onder andere over commerciële contracten. Zijn strategische denkwijze, toegankelijkheid en vastberadenheid maken hem voor cliënten een uitstekende, overtuigende en volhardende belangenbehartiger. «

Elexer advocaten
Berg en Dalseweg 101
6522 BC Nijmegen
www.elexer.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.