TINT Rivierenland is open

27 juni 2023 11:41

TINT Rivierenland is open

In mei opende Werkzaak Rivierenland de online Technohub Inclusieve Technologie (TINT) Rivierenland. TINT Rivierenland brengt kennis en kunde over inclusieve technologie samen. Je vindt er een grote variëteit aan technologische oplossingen om meer mensen in jouw bedrijf te kunnen laten werken. Technologie die moeilijk werk makkelijker maakt. Denk aan montagehulp, digitale en geprojecteerde werkinstructies, vertaalapparaat en exoskelet. Ook in jouw bedrijf kan dit een oplossing zijn voor je personeelsvraagstuk. Neem een kijkje bij de Technohub www.tint-rivierenland.nl.

Samenwerken met TINT Rivierenland

Met behulp van technologie kunnen meer mensen aan het werk. Ook mensen die een beperking ervaren. Zo beschik je als werkgever over meer arbeidspotentieel, geef je invulling aan inclusief ondernemerschap, kun je werk maken van uitvalpreventie en verbetert de kwaliteit van je product of dienst.

Verkennend gesprek

We denken graag gratis en vrijblijvend mee over de inzet van technologie voor bijvoorbeeld jouw maak- of assemblageproces. Bel, app of mail voor een eerste verkennend gesprek met Malinda Janssen Projectleider Technologie (0614235569 innovatielab@werkzaakrivierenland.nl).

Of luister de podcastserie over Technologie en Inclusie. Er zijn 2 afleveringen met verhalen uit de praktijk. Zoek in jouw podcastspeler naar Werk Inzicht. Aflevering 10 en 11 gaan over technologie en inclusie. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.