StartUp Nijmegen organiseert een pitchwedstrijd om startende ondernemers te helpen groeien

29 april 2022 10:55

StartUp Nijmegen organiseert een pitchwedstrijd om startende ondernemers te helpen groeien

StartUp Nijmegen organiseert het event Pitch for the Future. Dit event biedt startende ondernemers in het rijk van Nijmegen de mogelijkheid om zijn of haar ondernemingsidee te pitchen voor ervaren juryleden. De winnaar ontvangt een prijzenpakket. Het is een écht ondernemersevent waarbij zelfontplooiing, uitdaging en netwerken centraal staan. Pitch for the Future vindt plaats op dinsdagavond 31 mei op de HAN Laan van Scheut 10.

Jouw ondernemingsidee is de toekomst

Uit onderzoek blijkt dat 50% van de startende ondernemers binnen vijf jaar stopt. Daarom komt StartUp Nijmegen met een nieuwe editie van Pitch for the Future. Dit is een event waar the road to success voor startende ondernemers in het rijk van Nijmegen begint. Op 31 mei gaan zij hun ondernemingsidee blind pitchen aan een vakjury. De vakjury ziet de deelnemers niet en beoordeelt puur op inhoud. Uiteindelijk kiest de vakjury één winnaar. Deze ondernemer krijgt een prijzenpakket met o.a.12 maanden gratis begeleiding van StartUp Nijmegen en nog veel (geld)prijzen!

Netwerken

Daarnaast is het leggen van nieuwe contacten ook een belangrijk doel van het event. Na afloop van de pitchwedstrijd is er een netwerkborrel. De ondernemers krijgen de mogelijkheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een drankje en entertainment. StartUp Nijmegen koppelt starters aan ervaren ondernemers. Als dit een match is, kunnen beide partijen van elkaar leren en op die manier elkaar vooruit helpen. Het is belangrijk om hierin te investeren. De jongeren van nu zijn het succes van de toekomst!

StartUp Nijmegen

In opdracht van StartUp Nijmegen organiseert Be Connected Events Pitch for the Future. Dit eventbureau bestaat uit vijf enthousiaste studenten van de minor Eventmanagement. De missie van StartUp Nijmegen is het ondernemersklimaat in regio Nijmegen een boost geven. Het is een dynamisch platform voor startende ondernemers om groeiambities te versnellen. Dit maken zij waar met behulp van een kwalitatief goed netwerk van partners.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.