Podcast: een technische versnelling

18 juni 2020 11:13

Podcast: een technische versnelling

Door de pandemie zijn we in een digitale versnelling gekomen. In het verleden had digitalisering impact op arbeidsproductiviteit, maar langzaam zijn we minder productief geworden. Ron Lemmens ging hierover in gesprek met Cokky Hilhorst, professor Business & IT.

De recente ontwikkelingen laten zien dat de laatste tijd razendsnel online diensten zijn ingevoerd. Denk aan de online cursussen op Nyenrode, maar ook binnen de zakelijke dienstverlening en in de zorgsector.

De uitdaging is dat bepaalde groepen niet mee kunnen in die digitaliseringsslag. Mensen die digibeet zijn hebben nu echt een probleem. De vraag is hoe we digitale vaardigheden erbij kunnen betrekken in deze digitale versnelling.

Deze update is gemaakt in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? De insteek is positief, maar ook realistisch.

[embed]https://soundcloud.com/newbusinessradio/een-technische-versnelling-business-update-20-mei-2020[/embed]

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders in deze onwerkelijke tijden? Laat het ons weten!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.