Ondernemers verzinnen oplossing voor overhandigen kerstpakketten op 1,5 meter

6 oktober 2020 15:39

Ondernemers verzinnen oplossing voor overhandigen kerstpakketten op 1,5 meter

Al nagedacht over de kerstpakketten en relatiegeschenken?

Vast wel. Maar ook over hoe je dit aan de medewerkers of relaties overhandigt? Wij wel!

Iedereen herkent de jaarlijkse uitdaging om met een origineel kerstpakket of relatiegeschenk op de proppen te komen. Wij zagen al snel dat het persoonlijk overhandigen van kerstpakketten en relatiegeschenken dit jaar niet mogelijk gaat zijn terwijl de behoefte om medewerkers en relaties na dit uitdagende jaar persoonlijk te bedanken, juist extra aanwezig is.

Onze kerstpakketten en relatiegeschenken zijn altijd verpakt in een doos of koker van 1.5 meter. Een dikke knipoog naar de huidige regelgeving maar ook de enige manier om het persoonlijk te mogen overhandigen. Ons aanbod is uniek in Nederland en gaat jouw medewerkers en/of relaties absoluut positief verrassen! In onze trailer, bekijk ‘m hier, zie je in 41 seconden het onderscheidend vermogen t.o.v. standaard verpakkingen.

Volop keuze of juist maatwerk?

Wij bieden keuze uit 15 kerstpakketten en zes relatiegeschenken. Zijn zelfs onze 1.5 meterpakketten niet origineel genoeg? Geen probleem! Samen met jou gaan we op zoek naar perfectie en zorgen we dat jouw medewerkers en/of relaties dit geschenk nooit meer vergeten. We willen er geen harde getallen aan hangen maar maatwerk is in de meeste gevallen al mogelijk (of betaalbaar) vanaf zo’n 100 pakketten. Voor ons aanbod kerstpakketten klik je hier en voor alle maatwerk mogelijkheden, klik hier.

Alleen onze 1.5meter doos kopen?

Dat we origineel zijn met een doos van 1.5 meter lang, is een feit. De inhoud van onze pakketten valt natuurlijk onder de categorie ‘smaak’ en dat is persoonlijk. Ook kunnen wij ons voorstellen dat je al jaren samenwerkt met een lokale partner die heerlijke producten levert. Daarom is ons 1.5meterpakket ook te koop als losse doos. Vanaf slechts € 9,95 excl. btw per stuk, koop jij deze doos, incl. inpakmateriaal. Eigenlijk koop je niet alleen de doos maar vooral ons unieke concept. Vervolgens regel je zelf de inhoud of laat je dit doen door je vaste leverancier. Voor meer informatie, klik hier.

Ook relatiegeschenken

In december vinden de relatiegeschenken weer hun weg naar leveranciers, partners en, je gelooft het niet: relaties! Wijn, champagne, rollades, bier en kerststollen worden veelvuldig gekozen en altijd in hetzelfde doosje, zakje of kistje bezorgd. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun account- of salesmanagers zelf een rondje Nederland te laten rijden en het geschenk persoonlijk te overhandigen. Super goed natuurlijk want zo maakt je relatiegeschenk nog meer indruk. Bekijk hier alle relatiegeschenken.

Wie zijn wij?

1.5 meterpakket.nl is een initiatief van vier jonge, Veluwse ondernemers: Robert Mouw (30), Paul Leune (34), Jeroen Bos (28) en Chris Mulder (30). Handelend onder LeisureTeam bv hebben wij, sinds de intrede van Corona, met SocialSpel.nl en onlinebedrijfsuitjes.nl al twee succesvolle initiatieven gelanceerd en is het nu tijd om de meest originele kerstpakketten en relatiegeschenken van Nederland te introduceren. Onze kerstpakketten worden met zorg samengesteld door lokale ondernemers en onderscheiden zich daarmee van de grote aanbieders.

Waarom 1.5meterpakket.nl?

- Jouw geschenk, altijd persoonlijk overhandigen

- Origineelste verpakking van Nederland

- Samengesteld door lokale ondernemers

- Top service en bereikbaarheid, 7 dagen per week

- Maatwerk bij afname van >100 pakketten

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.