Nieuw concept voor opslag en werk komt naar Rotterdam-Zuid

4 april 2018 16:34

Nieuw concept voor opslag en werk komt naar Rotterdam-Zuid

Rotterdam is als echte arbeidersstad dé plek waar industrie en bedrijvigheid  samenkomen. Niet zo gek dus dat GaragePark Rotterdam heeft gekozen als dé stad voor hun inmiddels 20e vestiging. Bij de naam GaragePark denk je al snel aan een parkeergarage maar niets is minder waar.

Het bedrijf ontwikkelt sinds 2008 terreinen met garageboxen die door ZZP’ers en  ondernemers gebruikt worden als bedrijfs- en werkruimte. Gericht op mensen die met  hun handen werken, biedt ze units aan waar je je als schilder, klusser,  meubelmaker helemaal je gang kunt gaan.  Naast de reguliere ZZP’ers zijn er ook veel ondernemers te vinden die “hun” garagebox  gebruiken voor allerhande opslag. Van horeca ondernemers die hun terras in de winter  opslaan tot webshop eigenaren die hun voorraad stallen.

Zowel overdag als ‘s avonds is er  bedrijvigheid te vinden doordat eigenaren en huurders altijd het park op kunnen.

Veiligheid   

Omdat de parken zich in binnenstedelijk gebied bevinden is veiligheid zeer belangrijk.  Met een individuele alarminstallatie per box en scherpe veiligheidsmaatregelen op het  park, zoals camerabewaking, staan eigendommen altijd veilig. Dit in tegenstelling tot  garageboxen in woonwijken die vaak slachtoffer zijn van inbraak.    Naast de eerder genoemde veiligheid krijgen ondernemers ook een eigen brievenbus op  het park. Met dit soort faciliteiten wil GaragePark Rotterdam ook de “groeiende ZZP’er”,  die niet meer vanuit huis wil werken, aantrekken.

Dat er een grote behoefte is aan beveiligde werkruimtes in Rotterdam blijkt wel uit de  cijfers. GaragePark meldt dat binnen een maand alle boxen uit de eerste fase reeds zijn  verkocht. De eerste fase omvat 93 garageboxen, verdeeld over de begane grond en eerste  verdieping. De tweede fase is op dit moment in de verkoop.

Over GaragePark Rotterdam   

Het park wordt gevestigd aan de Bolnesstraat (nabij Ridderkerk) en ligt nabij de  A15 en A16. GaragePark organiseert regelmatig open dagen voor geïnteresseerden.

Meer  informatie hierover kun je vinden op ​www.garagepark.nl/rotterdam​ of  bel 0800-22 33 224.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.