Mengelers en Toyota, back in bedrijfswagens

11 oktober 2017 15:30

Mengelers en Toyota, back in bedrijfswagens

Het Mengelers Bedrijfswagen Centrum in Landgraaf is het eerste nieuwe Bedrijfswagencentrum van Toyota in Nederland, waarmee het wereldmerk na acht jaar terug is op de Nederlandse markt voor bedrijfswagens. Er zullen nog zes centra volgen, maar Mengelers is de primeur gegund.

bedrijfswagens toyotaDe nieuwe serie Proace’s - Compact, Worker, Shuttle, Long Worker en Truck – zijn de paradepaardjes van het recent vernieuwde en in juni officieel geopende bedrijfswagencentrum aan de Baanstraat. “Waar je als klant nu meer kunt zien en meer geboden krijgt”, licht directeur Leo Mengelers toe. “Hier is nu alle kennis en kunde op het gebied van bedrijfswagens op één punt verzameld, wat uit oogpunt van omzet versus investeringen niet overal bij elk van de 83 Toyotadealers in Nederland mogelijk is. Daarom heeft Toyota gekozen voor een zestal dealers om zijn nieuwe bedrijfswagencentra onder te brengen. Wij prijzen ons gelukkig daarvan het eerste te mogen openen.”

Kracht van service

Een bewuste keuze van Toyota en van de Mengelers Groep zelf, dat als familiebedrijf ook vestigingen heeft in Maastricht en Sittard. In deze laatste vestiging, die recent eveneens officieel werd heropend, biedt het ook Suzuki en het premiummerk Lexus aan. In ruim vijftig jaar is Mengelers hiermee een vertrouwd adres geworden voor de Limburgse autorijder. Waar hij op het gebied van snelle service, onderhoud en onderdelen van a tot z wordt geholpen. Ook op zaterdagen en vooral wat betreft bedrijfswagens. “Hiervoor hebben wij topproducten in huis en zeer scherpe acties”, aldus Roel Smeets, accountmanager bedrijfswagens in Landgraaf, met ruim 25 jaar ervaring in de bedrijfswagenmarkt. “We hebben met het inrichten van dit nieuwe bedrijfswagencentrum daarom een forse investering gedaan met het oog op de toekomst. Wij geloven in de kracht van een goede en snelle service om de continuïteit van onze dienstverlening voor zowel onze klanten als onze medewerkers te waarborgen.”

Nieuwe sterke positie

Toyota heeft sinds jaar en dag de naam de beste auto ter wereld te zijn. Dat geldt ook voor zijn bedrijfswagens, die kunnen bogen op een langjarige betrouwbare staat van dienst. Gebruikers van de Liteace, de Hiace, de Hilux en de Land Cruiser kunnen het beamen. De opening van zeven nieuwe bedrijfswagencentra in Nederland is de opmaat naar een nieuwe sterke positie van Toyota op de markt voor bedrijfswagens, met als doel om in 2020 jaarlijks weer meer dan 3.000 bedrijfswagens per jaar te leveren in Nederland. “De verkoop van bedrijfswagens is een aparte tak van sport in onze branche”, zegt Roel Smeets. “Wij willen daarom alles centraal regelen vanuit onze vestiging in Landgraaf, waar elk model klaar staat voor een proefrit. Wie voor een van onze bedrijfswagens kiest, kan voor service en onderhoud echter terecht bij elk van onze drie vestigingen. Maar ook voor goede gebruikte bedrijfswagens, van kleine bestelauto’s tot grote wagens. En hebben we niet de juiste wagen in huis, dan gaan we daar graag voor je naar op zoek.”

Nieuwe introducties

De Toyota bedrijfswagens vormen de vijfde pijler onder de organisatie van de Mengelers Groep, naast de Toyota, Suzuki en Lexus personenauto’s en de Greenmotion. Vormgegeven door de nieuwe Hilux en Proace, samen met de Land Cruiser, een icoon. Waar de Mengelers Groep door fantastische acties (1,9% financiering, zeer luxe accessoirespakketten van €8500 voor €4400 en extra inruilpremies) en aanbiedingen in oktober de aandacht op vestigt. Bovendien staan de komende maanden nieuwe introducties op het programma, zoals de volledig nieuwe versie van de Land Cruiser en twee nieuwe versies van de Proace (met open en gesloten laadbak). Kortom, een bezoek aan de showroom in Landgraaf waard. En als dat niet mogelijk is, komt Roel Smeets graag zelf bij u langs. «

Mengelers Toyota Landgraaf B.V.

Baanstraat 1296372 AE Landgraaf

Telefoon 045 - 531 8888

www.mengelers.nl

Tekst: Van Zandvoort Communicatie / Fotografie: Sjef Frijns

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.