Lisette Tijs nieuw lid raad van bestuur Driestroom

3 april 2024 11:35

Lisette Tijs nieuw lid raad van bestuur Driestroom

Esther Nelissen en Lisette Tijs besturen sinds 1 januari 2024 samen Driestroom. Esther is al zes jaar voorzitter van de raad van bestuur, Lisette het nieuwe lid raad van bestuur. Lisette heeft een achtergrond in organisatieontwikkeling en jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg. Haar kennis en ervaring heeft zij opgedaan in beleidsmatige, projectmatige, veranderkundige, management- en adviserende functies.

Lisette volgt Hans van Gestel op die in de zomer van 2023 plotseling overleed. Een ongenadige klap voor iedereen. Lisette: “Ik heb me afgevraagd: kan ik een collega opvolgen die zo plotseling van ons is weggerukt? Ik dacht ook meteen als ik het ergens kan, kan ik het bij Driestroom. Ik voel me goed bij deze organisatie. Alles waar deze club voor staat, en waar ook Hans voor stond, past mij als een jas.”

Esther: “Ik ben blij met Lisette als nieuwe bestuurscollega. Ik weet zeker dat Lisette, door haar ervaring bij Driestroom, precies weet waar we voor staan en onze waarden helemaal omarmt. Ik zie haar als medebewaker van ons streven naar alledaags geluk voor de mensen die we ondersteunen.” «

Esther Nelissen en Lisette Tijs
Raad van Bestuur Driestroom
esthernelissen@driestroom.nl
lisettetijs@driestroom.nl
www.driestroom.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.