Teveel werk? Besteed het uit!

8 april 2024 09:29

Teveel werk? Besteed het uit!

Werkzaak Rivierenland heeft moderne productieruimten en medewerkers die voor veel opdrachtgevers kunnen werken. Jouw opdracht is bij ons in goede handen! Denk aan inpakken, ompakken en verpakken, stickeren, krimpen, assembleren, rework, sorteren, opzetten, vullen van displays en verschillende montagewerkzaamheden. Van High Tech met specialistische machines tot eenvoudig handwerk: in onze hallen kunnen wij ieder productieproces aan!

Wij regelen het

Je kunt bij ons structurele werkpakketten en incidentele grote opdrachten kwijt. Wij werken Lean en zijn ISO 9001 gecertificeerd. Vooraf stemmen we kwaliteitseisen met je af. Er is altijd aandacht voor verbeteren en besparen.

Werkzaak heeft in Geldermalsen moderne machines om werkzaamheden uit te voeren zoals: krimpmachines, lasrobot, aerosol (voor de opslag van spuitbussen) en sealapparaat. Ook hebben wij een magazijn met laad- en losmogelijkheden voor vrachtwagens en trailers.

Wij denken met je mee

Bij iedere opdracht maken we afspraken over de planning, aanvoer, uitvoer en levering. Vaak draaien we een proefperiode waarin we verbeteringen voorstellen.

Je kunt heel veel werk aan ons uitbesteden? Wij kunnen veel. Deze voorbeelden geven een indruk:

  • Verpakken, inpakken en ompakken: food, non-food en lesmateriaal in dozen, flessen of containers. Producten stickeren en krimpen met onze krimpmachine.
  • Assemblage: eenvoudige producten, kantoor- en schoolmeubelen en complexe machines. Ook solderen, testen en assembleren van elektronische en automotive componenten en producten.
  • Bedrukken en stempelen: Producten, labels, brochures, verpakkingen of andere materialen.
  • Refurbishen en demonteren voor grondstoffen voor de circulaire economie.

We kunnen nog veel meer. Dus zoek jij een menskracht voor een heel ander onderdeel uit jouw productieproces? Bespreek het met ons. We hebben veel expertise en zetten ook technologie in om moeilijk werk makkelijk te maken, waardoor meer mensen voor jouw werk inzetbaar zijn. «

Neem contact met ons op
Voor offertes, informatie of een afspraak. Bel of mail: 088 9375 000 werkuitbesteden@werkzaakrivierenland.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.