Java Toren: vergaderen op hoog niveau

28 januari 2022 14:04

Java Toren: vergaderen op hoog niveau

Het uitzicht vanuit de vergaderruimte op de elfde verdieping is werkelijk adembenemend. Maar hoewel het panorama rondom een aardige bonus vormt, is dat natuurlijk niet waar het hier om draait. Nee, het is een combinatie van factoren die werken en vergaderen in de Java Toren zo aantrekkelijk maakt.

Full service business center

De Java Toren in Almelo is een begrip in de regio. Het torenhoge complex is makkelijk bereikbaar, zowel per auto als per trein (het station ligt aan de overkant van de straat). Tegenover het pand bevindt zich een P+R parkeerterrein en huurders kunnen gebruikmaken van een eigen parkeerdek en -kelder.

“Wij bieden in de Java Toren 13 etages met kantoorunits, vergaderruimtes en een groot aantal flexwerkplekken. Er zijn kantoorunits te huur vanaf 25 vierkante meter; wij beschikken in-house over een makelaar, die de verhuur verzorgt. Daarnaast biedt de Java Toren ruimte aan een viertal vergaderzalen, waarvan de grootste twee elk maar liefst 250 vierkante meter beslaan.” Aan het woord is Sandra Landkroon, aanspreekpunt annex gastvrouw, organisator en receptioniste van de Java Toren. Zij verzorgt deze werkzaamheden in deeltijd met haar collega Susanne ten Voorde. “Wij wisselen elkaar af binnen de werkzaamheden – een bijzonder plezierige en productieve samenwerking” aldus Sandra Landkroon.

“We proberen altijd flexibel te zijn in het reserveren van vergaderruimte. Het komt namelijk voor dat men last minute een zaal nodig heeft; zolang er ruimte beschikbaar is, realiseren we dat. Uiteraard hebben wij op vergadergebied te maken met eenmalige klanten, maar we zien hier opvallend veel klanten die blijven terugkomen – en dat worden er steeds meer.”

Vergaderen in coronaproof opstelling

“In tegenstelling tot wat men misschien zou denken, is tijdens de coronaperiode en de diverse lockdowns de vraag naar vergaderruimte niet minder geworden maar juist enorm toegenomen” legt Sandra Landkroon uit. “Daarbij hebben wij de afgelopen tijd vanzelfsprekend wel nadrukkelijk aandacht besteed aan het actueel coronaproof aanpassen en inrichten van de vergaderruimtes. Die ruimtes zijn stuk voor stuk volledig geoutilleerd en efficiënt voorzien van alle benodigde moderne technische faciliteiten en audiovisuele hulpmiddelen.” Vergaderen is mogelijk van 8 uur ’s morgens tot 17.30 uur.

Eén van de centrale faciliteiten wordt gevormd door Groundhouse op de begane grond van het complex: een uitnodigend vormgegeven open restaurantruimte met een uitstraling die het midden houdt tussen een knusse lunchroom en een exclusief Grand Café. Vanuit deze interne keuken wordt de catering verzorgd voor huurders en vergaderklanten, van lunch tot vergaderarrangementen (verzorging gedurende de hele dag, incl. lunch).

“Bovendien hebben we hier een PostNL-punt, ook toegankelijk voor de ‘aanloop van buiten’. Wie geïnteresseerd is en meer wil weten, kan sowieso altijd vrij binnenlopen voor meer informatie – of kijken op www.javatoren.nl.”

Zoals gezegd, werken en vergaderen in de Java Toren danken hun aantrekkingskracht aan een combinatie van al deze factoren. En ja, daar hoort dat indrukwekkende uitzicht zeker bij.

Java Toren
Stationsstraat 11
7607 GX Almelo
Tel. 0546 - 204000
www.javatoren.nl
javatoren@impbv.com

Tekst: Theo Bennes

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.