Het WerkgeversServicepunt: dé sparringpartner voor werkgevers

12 oktober 2023 11:48

Het WerkgeversServicepunt: dé sparringpartner voor werkgevers

De arbeidsmarkt is continue in beweging en dat merkt u als werkgever; uitdagingen die komen kijken bij de vraag naar- en het aanbod van personeel, veranderende wet- & regelgeving of personeelsvraagstukken zijn aan de orde van de dag. Alle veranderingen en ontwikkelingen bijhouden en hier adequaat op anticiperen vergt een heleboel kennis, tijd en energie. Zaken die u eigenlijk niet altijd in huis heeft. Wist u dat u daarvoor bij ons aan kunt kloppen? Wij als UWV vormen samen met de gemeente het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Gelderland. Als WSP werken we samen met onderwijsinstellingen, kenniscentra en andere partijen. Daardoor hebben wij bij UWV alle kennis en dienstverlening in huis om u vanuit het WSP kosteloos te helpen.

Informatie en advies over personeels- en arbeidsmarktvraagstukken

Bij het WerkgeversServicepunt kunt u terecht voor advies en informatie over bijvoorbeeld wet- & regelgeving, subsidiemogelijkheden, werkgeversvoorzieningen, arbeidsmarktinformatie en (om)scholingsmogelijkheden, maar bijvoorbeeld ook voor inzicht in kansen en knelpunten in de regio. Daarnaast adviseren onze specialisten u graag over oplossingen voor knelpunten in personele bezetting. Bijvoorbeeld hoe u nieuw (onbenut) talent aan kunt boren, hoe u werk anders in kunt richten of hoe u personeel kunt boeien én binden. Het advies dat we geven is altijd persoonlijk én kosteloos. En doordat iedere adviseur gespecialiseerd is in een specifieke sector, krijgt u altijd informatie en advies waar u echt wat aan heeft.

We brengen werkzoekenden en werkgevers bij elkaar

Naast advies en informatie organiseren we ook regelmatig evenementen om werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen. Bijvoorbeeld de banenmarkten in Rozet, Winkelcentrum Kronenburg en Winkelcentrum Presikhaaf, het Talent Event in GelreDome of het IT café en de Meet & Greet Kinderopvang. We stellen alles in het werk om matches tussen werkgevers en werkzoekenden te creëren. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Onze adviseurs staan voor u klaar! «

Annuska Sip
Manager UWV Werkgeversdienstverlening & Manager WerkgeversServicepunt Midden-Gelderland

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.