Gezonde en vitale mensen zijn productiever en meer gemotiveerd… en zo regel je dat!

24 augustus 2021 12:22

Gezonde en vitale mensen zijn productiever en meer gemotiveerd… en zo regel je dat!

Vitale medewerkers maken vaak het verschil; ze zijn energiek, veerkrachtig, fit én productiever. Zij vormen de basis voor jouw vitale organisatie. Vandaar ons credo: Improve your vitality, improve your business. Wij maken organisaties en bedrijven gezonder én productiever door het verbeteren van vitaliteit en teamgeest bij werknemers, management én directie!

Ons brein wordt de hele dag belast. Momenten van rust zijn er bijna niet, omdat je werk, je bezigheden en veel niet relevante zaken veel aandacht opeisen.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw/jullie dagelijkse routine te doorbreken met blijvend resultaat: Samen aan de slag; één op één of met meerdere personen gezond bewegen met een ervaren vitaliteits- en business coach als sparringpartner/klankbord. Wandel, hiking en outdoor activiteiten op individuele basis én in verschillende team- en groepssamenstellingen. Individuele wandelingen met de mogelijkheid om onafhankelijk én vertrouwelijk van gedachten te wisselen. Team/groepsexcursies waarbij wij naast vitaliteit, aandacht kunnen besteden aan teamgeest en onderlinge relaties doormiddel van diverse oefeningen/opdrachten. Daarnaast zijn de volledig verzorgde excursies leuk, ontspannend en leerzaam, waardoor ze zich prima lenen voor team- en groepsuitjes.

De druk van de huidige arbeidsmarkt

De tijdsgeest van de huidige arbeidsmarkt legt een flinke druk op medewerkers, management en directie. Er is sprake van stijgend ziekteverzuim, onvrede op de werkplek, toename van werkgerelateerde stress, burn outs etc. We hebben te maken met vergrijzing (de 50/50 grens is bereikt, 50% van de werknemers is 50 jaar of ouder) en er is sprake van de nodige druk op de werkgelegenheid. Wist je bijvoorbeeld dat meetings en multitasken de productiviteit verlagen… en slapen extra productiviteit opwekt? Nu moeten we natuurlijk niet allemaal gelijk in slaap vallen, maar dit alles vraagt om geestelijke flexibiliteit en noodzaak om mentaal te kunnen ontspannen. De combinatie van wandelen/hiken met het mindful ontspannen van je brein, vormen de basis van de gewenste vitaliteit, inzicht en teamgeest.

Met Outscape business vitality laat je de dagelijkse druk even voor wat het is… we gaan naar buiten, we gaan weer mijmeren, voelen we ons beter en worden creatiever. Problemen en vraagstukken waar je al een tijd over loopt te tobben, vinden na een wandeling/excursie plots een oplossing. Doordat je brein ontspant, activeert deze het 'default mode netwerk'. Hoewel je niet meer bewust met het onderwerp bezig bent, werken je hersenen op de achtergrond gewoon door aan een oplossing.

Het is wetenschappelijk bewezen: wandelen is gezond, draagt bij in teambuilding en in elkaar beter te begrijpen. Samen wandelen en outdoor activiteiten hebben een positief effect op het team en op jouw vitaliteit. Je bent samen fysiek én mentaal in beweging en helpen bij het voorkomen van onzekerheden, burn outs en depressies.

Waarom Outscape?

Over het algemeen bewegen wij in Nederland (veel) te weinig, is het ziekteverzuim bij organisaties en bedrijven (veel) te hoog en hebben (veel) mensen het niet naar hun zin op hun huidige werkplek. Ondernemers, bedrijven en organisaties zoeken daarom naar mogelijkheden om teamgeest en vitaliteit te verbeteren en daarmee hun resultaten.

Wij bieden werknemers, management én directie de gelegenheid om samen te werken aan een gezonde en vitale bedrijfsvoering. Heerlijk naar buiten en genieten van de natuur. Samen één of meerdere dagen, de hectische en routinematige werkzaamheden ontlopen om elkaar aandacht te geven, de vitaliteit en werksfeer te verbeteren en resultaten te verhogen. Compleet georganiseerde excursies, volledig ontzorgd! Van ontvangst, uitleg, warming up, oefeningen, lunch en ga zo maar door. Ook maatwerk… om de gebaande paden te verlaten.

Outscape business vitality:

Logo outscapeOutscape ondersteunt, inspireert en coacht bedrijven en organisaties op het gebied van vitaliteit, inzicht en teamgeest, vanuit de passie voor ondernemen, natuur en mensen.

Wij organiseren daarvoor volledig verzorgde wandel-, hiking en outdoor activiteiten.

Gezonde, sportieve en leerzame ontspanning met positieve effecten op mens en organisatie. Kijk op onze website voor de verschillende mogelijkheden van excursies in binnen- en buitenland (en maatwerk) voor jouw organisatie!

Of mail naar info@outscape.nl. Bellen kan uiteraard ook: 06 20256666.

Outscape business vitality

t.a.v. Michael Lieffering

Noordeinde 20

2514 GJ  Den Haag

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.