‘Flexibel is bij ons de standaard’

17 november 2016 13:12

‘Flexibel is bij ons de standaard’

T&G Bouwcombinatie BV, een samenwerking van Tervoort Egmond en Van der Gragt uit Assendelft, speelt succesvol in op de vraag naar standaard woningoplossingen, maar dan wel met voldoende flexibiliteit.

Projectontwikkelaars en woningcorporaties verlangen van bouwbedrijven een aanbod van een product gebaseerd op de wensen van de woonconsument én met oog voor een scherp budget. Op die vraag heeft T&G Bouwcombinatie een antwoord met de PreFlex woning.

PREFLEX WONING

Met het PreFlex concept combineert T&G Bouwcombinatie de kostenvoordelen van seriematig bouwen met flexibiliteit en eigenheid waar elk project om vraagt. Elk project stelt immers andere eisen aan woningprogramma en architectuur. De PreFlexwoning biedt flexibiliteit als antwoord op deze vragen met als basis een aantal vaste standaarden, technische installaties en gebruik van duurzame en onderhoudsarme materialen. Daar staat dan veel keuzevrijheid van beukmaten, woningindeling, gevels, kapvormen en gangbare (kopers)opties tegenover. Bovendien levert T&G Bouwcombinatie een compleet product, inclusief een hoog afwerkingsniveau op het gebied van sanitair en tegelwerk.

EERSTE WONINGEN GEREALISEERD

Inmiddels heeft T&G Bouwcombinatie de eerste woningen in het PreFlex concept gerealiseerd. In het nieuwbouwplan De Wende in Heerhugowaard, een ontwikkeling van BPD, zijn 75 PreFlex woningen in diverse uitvoeringen gebouwd. De kwaliteit, doordachtheid en afwerkingsniveau van het PreFlex concept blijkt wel uit het feit dat nul opleverpunten geen uitzondering zijn.

GARANTIES

T&G Bouwcombinatie biedt de mogelijkheid om rechtstreeks met de kopers van de woningen een aannemingsovereenkomst te sluiten. Hierdoor wordt de ontwikkelaar veel werk uit handen genomen: communicatie, nazorg en garanties. Kopers profiteren van de extra garantie die T&G Bouwcombinatie geeft middels het Woningborg-certificaat. Dit biedt honderd procent zekerheid. Het garandeert niet alleen de technische kwaliteit van de woning, maar ook dat de bouwer voldoende financiële garanties kan bieden.

NUL OP DE METER

T&G Bouwcombinatie staat niet stil en heeft de PreFlex woning inmiddels verder ontwikkeld, waardoor de woning nu ook als ‘Nul Op de Meter’ kan worden gerealiseerd. Met doordachte toepassingen van installaties en bouwkundige maatregelen wordt bereikt dat er net zo veel energie lokaal wordt opgewekt als er wordt verbruikt. Dit is een antwoord op de vraag naar steeds duurzamere woningen. Voor kopers van een NOM-woning geldt dat de vaste lasten drastisch worden teruggebracht en er daardoor ook extra leencapaciteit mogelijk is. «

T&G BOUWCOMBINATIE BV / www.preflexwoning.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.