Feestelijke opening Daily Trade Fair Venlo

29 augustus 2023 14:02

Feestelijke opening Daily Trade Fair Venlo

Zondag 24 september en maandag 25 september opent Daily Trade Fair Venlo haar deuren. Hét nieuwe inspiratieplatform voor professionals in de hospitality en interieur branche. Laat je inspireren door de verschillende showrooms en geniet van het culinair podium The Stage. Alles onder één dak met inkoopmogelijkheden, beleving, inspiratie en contact met andere professionals.

Daily Trade Fair Venlo is gevestigd in de voormalige bloemenveiling in Venlo. Het pand biedt een ruimte van 15.000m2 aan showrooms van exposanten uit diverse branches. Daarnaast is er een culinair podium met restaurant The Stage, hét kloppend hart van Daily Trade Fair Venlo. Als bezoeker geniet je van huisgemaakte dranken en gerechten, bereid en gepresenteerd op innovatieve manieren, in nauwe samenwerking met diverse partners.

daily trade fair

Feestelijke opening 24 en 25 september

Tijdens deze twee feestelijke dagen is er enorm veel te zien en te beleven in de verschillende showrooms. Ook zal er een programma zijn met interessante sprekers, welke plaats zal vinden in de Afmijnzaal, de authentieke veilingzaal. Nieuwsgierig naar dit nieuwe concept en wat Daily Trade Fair Venlo voor jou als professional in hospitality en interieur kan bieden? Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens de opening. Bemachtig je ticket via www.dailytradefairvenlo.com/opening.

Ben je nieuwsgierig naar Daily Trade Fair Venlo maar niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de opening? Vanaf 24 september is Daily Trade Fair Venlo 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daily Trade Fair Venlo verwelkomt je graag!

Daily Trade Fair Venlo
Venrayseweg 214
5928RJ Venlo
www.dailytradefairvenlo.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.