De oplossing om tegelijkertijd meerdere vacatures online te plaatsen

17 maart 2021 11:12

De oplossing om tegelijkertijd meerdere vacatures online te plaatsen

Als ondernemer haal je natuurlijk het liefst de juiste mensen binnen. Deze krachten bieden meerwaarde aan datgene waar jouw bedrijf voor staat. Het plaatsen van vacatures is echter een behoorlijke tijdrovende klus. Zeker als je er meerdere beschikbaar hebt en deze wilt plaatsen op verschillende kanalen. Bijvoorbeeld vacaturewebsites, zoekmachines en social media platformen. Het handmatig invoeren van vacatures neemt dan veel kostbare uren in beslag. Dat kan anders! Bijvoorbeeld door multitasken te vervangen door multiposting.

Multiposting voor het plaatsen van meerdere vacatures tegelijk

Waar multitasken niet altijd de tijdswinst oplevert die je voor ogen hebt, doet multiposting dat wel. Zeker als je regelmatig veel vacatures beschikbaar hebt die je op meerdere gecontracteerde websites wilt plaatsen. Door gebruik te maken van multiposting kan dat in één handeling. Daarmee kun je tot wel 30 minuten werktijd per vacature besparen. Naast efficiënt werken, biedt de software die je gebruikt voor het plaatsen van meerdere vacatures nog meer voordelen. We hebben de belangrijkste alvast voor je op een rij gezet:

  • Snel en efficiënt vacatures plaatsen op verschillende websites en platformen
  • Geen overgebleven krediet meer door de mogelijkheid om flexibel te betalen
  • Kwaliteitscheck voor het controleren en corrigeren van vacatureteksten
  • Alle activiteiten beheren vanaf één overzichtelijk platform

Multiposting is niet alleen geschikt voor grote bedrijven met een doorlopend aantal openstaande vacatures. Ook als recruitment bureau kun je gebruik maken van deze mogelijkheid. Zo vind je dus altijd de juiste mensen voor de job. Het handmatig invoeren van de juiste criteria per vacature is niet langer noodzakelijk. Ook niet als je meerdere vacatures op verschillende websites en platformen wilt plaatsen. Zo houd je niet alleen tijd over voor andere belangrijke zaken, maar ben je ook zeker van een groter bereik met minder moeite.

De juiste multiposting software met praktische functionaliteiten

Als je tegelijkertijd een groot aantal vacatures wilt kunnen plaatsen op meerdere gecontracteerde websites, moet je wel kunnen beschikken over een goed programma. De software van Vonq voldoet aan deze eisen. Daarmee heb je namelijk de mogelijkheid tot het snel plaatsen van meerdere vacatures en diverse andere praktische functies. Zoals flexibele betaalmogelijkheden en een kwaliteitscheck van vacatureteksten. Via een persoonlijk dashboard kun je de prestaties van een vacature beheren en volgen. Ook heb je de mogelijkheid tot het toevoegen van contracten. Bijvoorbeeld met social media kanalen. Op deze manier houdt je al jouw recruitment en vacature activiteiten overzichtelijk bijeen.

Bezoek de website van Vonq om meer te weten.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.