Ceramica Vloeren & creatief ondernemen: thuiswinkelen tijdens lockdown

22 februari 2021 14:12

Ceramica Vloeren & creatief ondernemen: thuiswinkelen tijdens lockdown

Nederland zit al enige tijd in lockdown. Veel ondernemers worden hierdoor hard geraakt. Ook de Showroom van Ceramica Vloeren is dicht en in de huidige situatie zeker tot 9 februari. Eigenaar Ken Jansen: “Dit vergt creativiteit en snel schakelen. Ons team werd uitgedaagd om bij start van de lockdown een compleet nieuw concept neer te zetten en dat lukte. Binnen 4 dagen waren we live: Ceramica Vloeren aan Huis”.

We halen de showroom naar jouw huis

Klanten willen hun nieuwe wand- of tegelvloer graag in het echt zien. De verbouwingen zijn immers al gepland en de tegels worden uitgezocht. Met ons nieuwe concept komen we op gepaste afstand bij je langs. Jansen: “Je kiest op de website de tegels uit die je wilt zien, geeft ze door via WhatsApp en maakt een afspraak. Thuis winkelen is nog nooit zo populair geweest. We kunnen de vraag bijna niet aan”.

De voordelen van thuis winkelen

Al jaren is het de gewoonte om als klant een sample mee naar huis te nemen en thuis te bekijken hoe de tegel past bij het meubilair en lichtinval. Nu gaan we een stap verder: de adviseur bespreekt via WhatsApp welke wensen de klant heeft en neemt gelijkwaardige tegels mee. De klant heeft dan thuis meteen een goed beeld van de tegels en krijgt passend advies zonder harde verkoop. “We merken vooral dat de klant het fijn vindt om thuis de tegels te vergelijken. Voorheen nam je natuurlijk niet 10 verschillende tegels mee naar huis nemen, dat kan nu wel”. Aldus Ken van Ceramica Vloeren.

Over Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren is een jong, lokaal bedrijf uit Heerhugowaard dat zich volledig richt op keramische tegels. Ze verkopen alleen A-kwaliteit tegels uit High-end fabrieken en staan voor een persoonlijke, eerlijke service. Ze streven naar een optimale klantervaring en proberen met de nieuwe dienst zich te onderscheiden in de lokale markt.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.