Cascade faciliteert meer dan een feestje

30 augustus 2019 14:33

Cascade faciliteert meer dan een feestje

Net terug van vakantie en nu al aan de slag met het organiseren van een Sinterklaasfeest of kerstdiner, de eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsborrel? Het lijkt misschien wat vroeg, maar toch is het verstandig om hier alvast over na te denken. Er komt immers nogal wat bij kijken om een geslaagd evenement neer te zetten waar uw medewerkers en zakenrelaties nog lang over na zullen praten.

Het reserveren van de locatie is in ieder geval een goede start, zo bent u ervan verzekerd dat u terecht kunt in een passende ruimte. Daarnaast moeten er nog allerlei andere zaken geregeld worden. Denk hierbij aan catering, entertainment, een dj of live muziek, maar eventueel ook zakelijke programmaonderdelen zoals een presentatie, training of workshop.

Een van de kernactiviteiten van Cascade is het verhuren van zaalruimte; u heeft de keuze uit diverse ruimten, verschillend van formaat en geschikt voor allerlei doeleinden. Uiteraard heeft Cascade alle denkbare voorzieningen in huis voor haar huurders; van een uitgebreid horeca-aanbod compleet met verschillende arrangementen tot moderne technische snufjes op het gebied van licht en geluid.

Actief

Een bedrijfsuitje, personeelsfeest of klantendag wordt extra spannend en uitdagend door samen actief bezig te zijn. De sporthallen de Sophiahal en de Ridderhallen staan tot uw beschikking als u kiest voor sport- en spelactiviteiten. Dankzij de samenwerking met een evenementenbureau kunt u allerlei leuke groepsactiviteiten boeken in en rondom Cascade. Bijvoorbeeld een mobiele Escaperoom Experience, Team Trivial of een Recycle Challenge. Verder is het natuurlijk ook heel gezellig om met alle medewerkers een theatervoorstelling, film of concert te bezoeken en na afloop met elkaar te borrelen. Of toch liever een (thema)feestavond compleet met dj, band of live-act?

Inspiratie

U ziet het, er is heel veel mogelijk. Kunt u wel wat inspiratie, advies of hulp gebruiken bij het organiseren van uw evenement? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers van Cascade, zij helpen u hier graag bij. Heeft u bepaalde wensen op het gebied van de aankleding, uitstraling of technische middelen? Wilt u een inspirerend of juist spectaculair onderdeel aan uw programma toevoegen? Uw zakelijke bijeenkomst gezellig en informeel afsluiten met een hapje en een drankje? Dat kan allemaal. In overleg wordt uw bijeenkomst of evenement compleet voor u op maat georganiseerd en tot in de puntjes uitgevoerd. De crew van Cascade zorgt er graag voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt!

MeetingReview

Cascade behoort al 5 jaar achtereen tot de top 3 van vergader- en eventlocaties XL in Nederland. Deze eervolle positie heeft de locatie te danken aan haar huurders en gasten. Dankzij hun beoordelingen mocht Cascade verschillende publieksprijzen in ontvangst nemen van het onafhankelijke platform MeetingReview. Neem eens een kijkje op de website: www.meetingreview.nl.

Kenmerkend voor Cascade zijn de gastvrijheid, de fijne sfeer en flexibiliteit. Deze pluspunten worden vaak genoemd in de reviews en krijgen een hoog waarderingscijfer. Natuurlijk zijn er nog vele andere voordelen zoals de centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid en het hoge serviceniveau. Goed om te weten wat anderen zeggen over Cascade, maar nog beter is het om het zelf te ervaren!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zaalhuur of het organiseren van uw eigen evenement? Bent u geïnteresseerd in een rondleiding of wilt u vrijblijvend een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op met planners/eventcoördinatoren Aafke en Jessica via planning@stichting-cascade of bel 078–6819230.

Cultureel Centrum Cascade | Hoge Kade 50 | 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

www.events-cascade.nl 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.