Arbeidspsycholoog met verstand van ondernemen

20 februari 2017 11:06

Arbeidspsycholoog  met verstand van  ondernemen

Mijn passie is dat iedereen moet kunnen deelnemen aan de maatschappij. Op de manier die jij wilt, als vrij- williger, betaalde kracht, zzp’er, fulltime of parttime. Deelname aan de maatschappij is een belangrijke sociale factor in ons leven.

Als zzp’er ben ik het bedrijf en mijn instelling en mijn missie zijn dan ook bepalend voor de werkwijze. Mijn maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in de pijlers van mijn bedrijf. Ik lever maatwerk voor elke klant; de klant weet wat hij kan verwachten en met wie hij (of zij) te maken heeft. Mijn aanpak is daadkrachtig, praktisch en ondernemend.

Als re-integratie adviseur help ik mensen om weer terug te komen op de arbeidsmarkt. Ik begeleid en motiveer ze om weer een plek te bemachtigen; ondersteun ze in de zoektocht en leg contacten bij mogelijke werkgevers. Startende en ‘jonge’ ondernemers begeleid ik als business coach en geef training vanuit Ondernemersacademie Het Groene Hart in Woerden.

Werkgevers ondersteun ik met adviezen op het gebied van personeelszaken. Ik coach en motiveer de ondernemer in de omgang met het personeel zodat hij of zij zich kan focussen op de core-business. «

Secrans - Rina Mulder

www.secrans.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.