3 originele ideeën voor een weekend weg met het bedrijf

19 januari 2022 14:05

3 originele ideeën voor een weekend weg met het bedrijf

Om je medewerkers en collega’s geïnspireerd en gemotiveerd te houden, is het aan te raden om aan teambuilding te doen. Hoe kan dat beter door een weekend weg te organiseren voor het hele bedrijf? Even samen een paar dagen brengen zonder aan werk te denken. Of ga juist voor een weekend brainstormen in combinatie met toffe activiteiten.

Er is een aantal redenen om je werknemers af en toe even flink te verwennen. De grootste reden is om ze enthousiast te houden en om je zakelijke relatie stabiel en goed te houden. In dit artikel lees je daarom drie originele ideeën voor een weekend weg met het bedrijf.

Boot huren Nautal voor een luxe trip

Een weekend weg in een vakantiepark is leuk, maar een weekend genieten van en op een luxe boot, een grote zeilboot of een jacht is nóg leuker. Of je nu van plan bent om in Nederland een weekend weg te gaan of een weekendje aan de andere kant van de wereld te plannen; een boot huren voor zo’n zakelijk tripje is altijd een goed idee. 

Kies je bijvoorbeeld voor een boot huren met Nautal dan kies je voor luxe, comfort en sfeer op een bestemming naar keuze. Nautal verhuurt boten over de hele wereld met of zonder schipper. Kies dus je eigen vorm van luxe en geniet samen van een onvergetelijk weekend op het water. Extra leuk: mocht corona roet in het eten gooien, kun je dus ook gewoon een boot huren Nautal in Nederland!

Op wijnreis in Frankrijk met het team

Hoewel een boot huren absoluut op je nummer één moet staan, zijn er nog andere alternatieven waar menigeen blij van wordt. Wat dacht je ervan om samen op een wijnreis te gaan in Frankrijk, Duitsland of Italië? Vooral in Frankrijk vind je diverse samengestelde themareizen waar je met een hele groep aan kunt deelnemen. Onderweg slaap je in de mooiste chateaus of hotels terwijl je de lekkerste wijnen van de streek proeft. 

Kies voor de Bordeaux of ga juist naar de Bourgogne, Champagne of Provence en Rhône voor een weekendje wijnproeven, lekker eten en genieten. Ieder gebied heeft weer eigen specialiteiten, waardoor het ook een aanrader is om meerdere gebieden te bezoeken als dat mogelijk is. 

Boek een bijzondere groepsaccommodatie in Nederland

Ziet het er toch naar uit dat het, bijvoorbeeld door corona, een tripje in eigen land wordt? Kies dan niet voor het eerste het beste hotel of vakantiepark, maar ga voor een bijzondere overnachting. In Nederland vind je een aantal te gekke groepsaccommodaties, evenals plekken waar meerdere huisjes staan. 

Neem bijvoorbeeld de mooie Havenhuisjes van Vrijhaven Zwier in de buurt van Amsterdam. Hier vind je negen huisjes voor twee tot drie personen, een gezellige woonkamer waar men lekker kan eten, drinken en brainstormen, een all-in concept en de mogelijkheid om te varen op de Vinkeveense Plassen en te genieten in een barrelsauna en een hot tub. Meer heb je eigenlijk niet nodig voor een origineel weekend weg met je bedrijf.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.