Verhelst Transport blikt duurzaam naar de toekomst

12 november 2019 13:40

Verhelst Transport blikt duurzaam naar de toekomst

Voor regionaal vervoer is een elektrisch aangedreven bestelwagen een optie, maar hoe kan men bijvoorbeeld een transport met een elektrische bestelwagen naar Barcelona binnen gestelde tijden  realiseren? Daarom start er binnenkort in samenwerking met Hogeschool Zeeland een onderzoek, hoe men als transportbedrijf kan voldoen aan de nieuwe duurzame normen. ,,We zijn erg benieuwd naar de uitkomst hiervan. Milieu is iets wat ons allen bezighoud. Strenge regelgeving vanuit de EU en overheid dient de uitstoot van CO2 te verminderen”, aldus het ondernemersechtpaar Jacky en Lydia Verhelst. Het wagenpark van Verhelst Transport, gevestigd in de Terneuzense Kanaalzone, is vrijwel volledig voorzien van schone EURO 6 motoren. De motoren die de hydraulische laadkranen aandrijven op de kraanopleggers draaien op GTL (een speciale dieselbrandstof die nagenoeg geen roet produceert tijdens de verbranding). Toch onderzoekt Verhelst Transport hoe dit in de toekomst nog beter kan.

                                                                                                                                                                                                                    Het ondernemersechtpaar Jacky en Lydia Verhelst

Kernwaarden

De Zeeuws-Vlaamse onderneming verzorgt logistieke dienstverlening voor met name de bouw en haven & industrie door heel Europa. Kernwaarden van dit familiebedrijf zijn flexibiliteit, slagvaardigheid en betrouwbaarheid. De transportonderneming beschikt zelf over 10 vrachtauto’s. Wanneer meerdere auto’s noodzakelijk zijn, worden  zelfstandige transporteurs ingehuurd. Zo is er altijd sprake van de noodzakelijke flexibiliteit. Verhelst Transport wordt vaak ingeschakeld als haast geboden is. Bij deze spoedgevallen gaat het de klant in eerste instantie om kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Door de horizontale organisatiestructuur van het familiebedrijf kan snel actie  worden ondernomen. Verhelst Transport staat ook bekend om de ‘van deur tot deur’ zekerheid. ,,Of het nu gaat om buizen, pompen, tandwielkasten of enkel een schroefje: de klant wil zekerheid dat een product zo snel mogelijk wordt opgehaald en op het juiste adres wordt afgeleverd.”

www.verhelsttransport.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.