Van Tattoo Artiest tot Innovator: Sandy Lanceert Tattoogenda, de Revolutionaire Tattoo CRM

19 maart 2024 09:00

Van Tattoo Artiest tot Innovator: Sandy Lanceert Tattoogenda, de Revolutionaire Tattoo CRM

In een branche waar kunst en technologie elkaar ontmoeten, heeft Sandy, oorspronkelijk een tattoo artiest en nu eigenaar van een succesvolle tattoo studio franchise, een digitale transformatie teweeggebracht met de lancering van Tattoogenda. Dit innovatieve platform, ontwikkeld met de hulp van enkele IT-ingenieurs, is niet zomaar een digitale agenda; het is een uitgebreid Customer Relationship Management (CRM) systeem speciaal ontworpen voor tattoo studio's. Tattoogenda is het product van Sandy's visie om de operationele efficiëntie binnen de tattoo-industrie te verbeteren, van haar eigen studio in Roeselare tot een netwerk van franchiselocaties en nu, tot elke tattoo studio wereldwijd.

Tattoogenda werd oorspronkelijk ontwikkeld om de dagelijkse operaties van Sandy's eigen studio te stroomlijnen. Al snel werd het potentieel van dit platform duidelijk, en het werd aangepast om ook de franchiselocaties efficiënt op afstand te beheren. Deze interne toepassing bleek zo succesvol dat de beslissing werd genomen om Tattoogenda publiekelijk beschikbaar te maken, waardoor andere studios nu ook van deze technologie kunnen profiteren.

Het platform onderscheidt zich door een reeks functies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de moderne tattoo studio. Het stuurt automatische herinneringsmails en sms-berichten naar klanten, een essentiële service die helpt bij het verminderen van no-shows en het verbeteren van de klanttevredenheid. Studio's kunnen ook digitale voorschotten accepteren, wat het boekingsproces vergemakkelijkt en de financiële zekerheid voor de studio verhoogt. Consentformulieren, wettelijk vereist voor het uitvoeren van tattoo-diensten, kunnen digitaal worden beheerd, wat zorgt voor een naadloze compliance en klantveiligheid.

Een andere innovatieve functie van Tattoogenda is het systeem voor wachtlijsten, waardoor klanten de kans krijgen om te wachten op afspraken met hun favoriete artiesten. Nazorgmails zorgen ervoor dat klanten goed geïnformeerd blijven over de verzorging van hun nieuwe tattoo, terwijl het systeem ook helpt bij het verzamelen van klantbeoordelingen, een cruciaal aspect voor de groei en reputatie van de studio.

Tattoogenda biedt een holistische oplossing voor het beheer van betalingen, voorschotten en klantgeschiedenis, waardoor studio's een gedetailleerd overzicht hebben van hun zakelijke transacties en klantinteracties. Dit alles-in-één platform is ontworpen om de administratieve last te verlichten en studio-eigenaren meer tijd te geven voor waar ze het beste in zijn: kunst creëren.

Sandy's reis van tattoo artiest naar studio-eigenaar en vervolgens naar ontwikkelaar is een inspirerend verhaal van innovatie en aanpassingsvermogen. Door haar passie voor tattoo-kunst te combineren met een scherp zakelijk inzicht, heeft zij Tattoogenda gecreëerd, een platform dat de manier waarop tattoo studio's opereren fundamenteel verandert. Studio's die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun operationele efficiëntie en klantrelaties, worden uitgenodigd om meer te ontdekken over Tattoogenda via tattoo crm.

Met Tattoogenda biedt Sandy een krachtige tool die de tattoo-industrie naar een hoger niveau tilt, waarmee ze laat zien dat innovatie en traditionele kunstvormen hand in hand kunnen gaan voor een succesvolle toekomst.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.