Toonbankkaartjes print je gemakkelijk zelf

30 mei 2023 13:46

Toonbankkaartjes print je gemakkelijk zelf

Huisgemaakte huzarensalade, 5 halen 4 betalen, XXL chocolade croissants, 1 euro per stuk, zonder toegevoegde suikers, speciale aanbieding, … hoe prijs jij je producten aan bij je klanten? Verswinkels gebruiken steeds vaker toonbankkaartjes op creditcard formaat. Ideaal, want met een eigen passenprinter maak je ze snel en eenvoudig zelf. Professioneel, hygiënisch en duurzaam. Mag het ietsje meer zijn?

Maak ze met je eigen cardprinter

Vishandel De Vette Makreel bijvoorbeeld koopt een cardprinter van Zebra voor nog geen duizend euro. Klaar voor gebruik, met een stapel zwarte pasjes en een wit printlint. Terwijl haar man een avondritje op de racefiets maakt, verdiept zij zich in de Cardpresso-software. Binnen anderhalf uur heeft ze de eerste ontwerpjes klaar. De volgende ochtend staan de kaartjes al te pronken in de toonbank. En moet er snel iets worden aangepast? Geen probleem. De printer past gemakkelijk tussen de kassa en de weegschaal, dus een nieuw prijskaartje is zo geprint.

De voordelen van zelf toonbankkaarten printen

·         Hygiënisch (HACCP)
·         Eenvoudig schoon te maken
·         Snel
·         Flexibel
·         Duurzaam in gebruik
·         Professionele uitstraling

Hygiënisch: De pasjes zijn van PVC en bestand tegen water en vet. Met wat lauw water en zeep maak je ze snel schoon.

Duurzaam: De pasjes gaan veel langer mee dan kartonnen kaartjes. Omdat ze makkelijker schoon te maken zijn, maar ook omdat ze minder snel verkleuren of beschadigd raken. Zo bespaar je tijd én geld.

Professioneel: Pasjes en printlinten zijn er in allerlei kleuren. Je kunt de toonbankkaartjes dus helemaal laten aansluiten bij de uitstraling van je winkel: stijlvol zwart-wit of juist volledig in kleur. En natuurlijk met je logo erop en eventueel andere afbeeldingen.

Extra tip: gebruik óók de achterkant

Met een dubbelzijdige cardprinter kun je ook de achterkant van de kaartjes gebruiken. Zet er bijvoorbeeld de PLU-code op, of andere extra productinformatie. Consumenten willen graag weten waar je product precies vandaan komt of welke allergenen erin zitten. Print deze informatie achterop de plastic prijskaartjes. Dan kan elke verkoper dit gemakkelijk doorgeven aan klanten die meer willen weten. Ook de invalkracht of stagiaire.

Wat heb je nodig om je eigen toonbankkaartjes te maken?

Natuurlijk een pasjesprinter, printlint en plastic pasjes. En de juiste software voor op de computer waar je de printer aan koppelt. Let ook op het formaat van de printer. Een compacte printer kun je gemakkelijk kwijt in of achter de toonbank. Zo heb je de kaartjes altijd direct bij de hand.

Wil je graag op weg geholpen worden? Kijk dan eens naar het aantrekkelijk geprijsde prijskaartjesprinter starterspakket van DCP. Je kunt hem direct bestellen in de webshop. En als je wat extra hulp bij de installatie of het gebruik van de software nodig hebt, staan ze ook voor je klaar.

De toonbankkaartprinter aan het werk zien?

Neem een kijkje in de bakkerij en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om je eigen toonbankkaarten te printen. Ideaal voor bakkers, maar natuurlijk net zo goed voor slagers, viswinkels, ijssalons, delicatessezaken, kaaswinkels, traiteurs en marktkooplui.

BEDRIJFSGEGEVENS

DCP
Aarhusweg 7
9723 JJ Groningen
Tel.  050 579 00 84
 

E-mail info@dcp.nl
www.dcp.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.