Tamse Interieurbouw is FD Gazelle 2017

25 oktober 2017 09:29

Tamse Interieurbouw is FD Gazelle 2017

Tamse Interieurbouw van Zoetermeerder Jacob de Boer is uitgeroepen als FD Gazelle 2017. Hiermee behoort het interieurbouwbedrijf uit Gouda tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Op dinsdag 14 november a.s. is de officiële prijsuitreiking voor de regio West-Nederland in de Stadsgehoorzaal in Leiden.

Elk jaar kunnen bedrijven uit Nederland zich aanmelden voor de felbegeerde prijs of kunnen organisaties aangedragen worden. De FD Gazellen Awards zijn dé prijzen voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Vanaf dinsdag 7 november a.s. maakt Het Financieele Dagblad tijdens vier regionale bijeenkomsten de FD Gazellen 2017 officieel bekend.

In totaal zijn er voor dit jaar 754 bedrijven genomineerd. Het economisch herstel tekent zich nadrukkelijk af in het aantal snelgroeiende bedrijven in Nederland. Hun aantal was niet eerder zo hoog, zo meldt het Financieele Dagblad.

Ieder jaar selecteert het FD voor de regio’s Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland bedrijven met de snelste omzetgroei. Bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben behaald en een gezonde financiële positie hebben, winnen een FD Gazelle Award. Naast de Award die Tamse Interieurbouw en andere snelgroeiende bedrijven ontvangen, is er een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle te winnen in drie categorieën: klein (€ 100.000 tot € 2 miljoen), middelgroot (€ 2 tot € 10 miljoen) en groot (een omzet boven de € 10 miljoen). De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info.

Eigenaar Jacob de Boer kijkt uit naar dinsdag 14 november wanneer hij de FD Gazellen Award in ontvangst mag nemen. ,,Een extra prijs zou fantastisch zijn, maar ik vind het al geweldig dat we tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Dat is voor mij een extra bevestiging dat we met Tamse Interieurbouw, zowel letterlijk als figuurlijk, goed aan de weg timmeren.”

In november 2015 nam De Boer het in Gouda gevestigde bedrijf Tamse Interieurbouw over. Sindsdien maakt het bedrijf een flinke groei door. Mede door de overname van twee bedrijven is het personeelsbestand uitgegroeid tot 17 fte’s. De Boer verzorgt met Tamse Interieurbouw en De Boer Keukens maatwerk in elk interieur voor bedrijven en particulieren.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.