State-of-the-art AV- en IT-infrastructuur bereikbaar voor Nederlands bedrijfsleven

19 juni 2018 14:41

State-of-the-art AV- en IT-infrastructuur bereikbaar voor Nederlands bedrijfsleven

Het is duidelijk: organisaties kunnen niet meer zonder audiovisuele en IT-technologieën. 49% investeert in AV & IT om de efficiency te verhogen en 62% om de communicatie te verbeteren. Doelen die ook bereikt worden. 59% geeft namelijk aan dat AV & IT bijdraagt aan de realisatie van hun doelstellingen, 80% bevestigt een verbeterde teamprestatie en maar liefst 88% onderstreept dat de informatieoverdracht verbetert.

Vandaag presenteren we u graag de resultaten uit het nationale benchmark onderzoek dat wij lieten uitvoeren door een onderzoeksbureau. De focus van het onderzoek? De inzet van professionele audiovisuele & IT oplossingen, de redenen, de voordelen, de aandachtspunten, de toekomstplannen en meer. De uitkomsten? Die zijn bijzonder interessant.

"Wat doen bedrijven vandaag de dag om zich voor te bereiden op de toekomst?"

We leven in het razendsnelle tijdperk van het digital now. Wat gisteren nog modern was, kan vandaag al weer verouderd zijn. Organisaties moeten voorbereid zijn op de snelle verandering en voldoende flexibel zijn om veranderingen die voordeel bieden, snel te kunnen omarmen. Optimale samenwerking is een zeer belangrijke factor in deze ontwikkeling.

Investeren in moderne technologieën op gebied van presentatie, communicatie en informatie noodzakelijk

Uit deze benchmark blijkt onder meer dat van de ondervraagden ruim 20 procent driejaarlijks meer dan een ton aan AV-technologie spendeert. Dan is er nog 79 procent waarbij er driejaarlijks tot een ton uitgegeven wordt aan dergelijke technologie. Het belang van AV in zakelijk Nederland is overduidelijk bij de respondenten. Een groot deel laat desgevraagd weten dat audiovisuele technologieën in hun sector belangrijk zijn én blijven. Sterker nog, 65 procent geeft aan dat het budget voor digitale transformatie in de toekomst stijgt; het belang van de genoemde technologieën wordt in hun ogen alleen maar groter.

Kortom: met het onderzoek en in het rapport nemen we u vraag voor vraag mee van het interessante heden naar een spannende toekomst… Klik hieronder en bekijk/download het rapport helemaal gratis.

Download Benchmark Rapport

BIS B.V.

Rietdekkerstraat 14

2984 BM Ridderkerk

T 0180 - 486 777

info@bis.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.