SG. Passion for Lighting

6 maart 2019 11:18

SG. Passion for Lighting

SG Lighting is een Noors bedrijf opgericht in 1990. Architecten, lichtadviseurs, ontwerpers en elektrotechnische installateurs over heel de wereld werken graag met de armaturen van SG Lighting.

SG Lighting is al aanwezig en populair in 28 landen.

Als armaturen fabrikant streven wij ernaar om volgens de hoogste kwaliteitsnormen onze armaturen voor binnen en buiten te ontwerpen en te produceren. We werken met Quality System Certification ISO 9001. Door dit hoge kwaliteitsniveau zijn we zeker dat de armaturen bestand en geschikt zijn voor de meest uiteenlopende verlichtingsprojecten.

Wij slagen erin om een product te fabriceren tegen de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Voortdurend ontwerpen wij prototypen en testen wij nieuwe producten uit. Dit stelt ons in staat zeer concurrerende armaturen te leveren die de gewenste sfeer creëren. Als SG Lighting weten wij dat verlichting een grote impact op het milieu heeft en de volledige omgeving beïnvloedt. Wij ontwikkelen dan ook elk armatuur zo dat deze makkelijk is te monteren en daar waar nodig eenvoudige vervanging van de lichtbron.

Ook hebben we nog een breed assortiment armaturen waar de eindgebruiker zelf kan kiezen om energiezuinige lichtbronnen te gebruiken (d.m.v. E27 ledlichtbronnen).

Door de grote verscheidenheid van armaturen heeft SG Lighting voor bijna elk project wel een passend product, als het nu om een ruimte als kantoor, keuken- of badkamer gaat, dan wel een woonhuis, appartementencomplex of parkeerplaats, kunnen wij met ons programma u helpen een passend verlichtingsadvies te geven.

Zowel onze binnen als buitendienst beschikt over een gezonde dosis kennis als het om verlichting gaat. Het assortiment van SG Lighting bestaat een breed programma van led inbouwspots voor binnen en buiten en led panelen met een lage UGR-waarde voor kantoren en vergaderruimtes. Ook het sterk opkomende Tunable White verlichting hebben wij in ons assortiment, een Tunable White-armatuur is voorzien van leds. Het led paneel bestaat uit twee soorten dioden, die doorgaans een kleurtemperatuur van 2700 tot 6500 Kelvin kunnen hebben. Door de combinatie van die twee diodes is het mogelijk om verschillende tinten wit licht te creëren. Drie interessante toepassingsmogelijkheden waar Tunable White verlichting een verschil kan maken, zijn werkplekken, onderwijsinstellingen en zorgomgevingen.

Het effect van Tunable White is o.a. betere prestaties, meer energie, minder vermoeidheid en fouten en betere welzijn en gezondheid van patiënten.Buitenverlichting moet vanuit een allesomvattend perspectief worden benaderd en moet aan eisen voldoen, van het esthetische over energie-efficiëntie tot het technische en operationele. SG Lighting heeft een volledig programma buitenverlichting ontwikkeld om aan al deze vereisten te voldoen.

SG Lighting geeft op alle producten 5 jaar volledige garantie en zelfs 10 jaar garantie op corrosie. Bezoek onze website www.sglighting.net voor alle verdere informatie.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.