Opvouwbare tassen en Bigshoppers voor jouw onderneming

14 juni 2022 14:55

Opvouwbare tassen en Bigshoppers voor jouw onderneming

Tegenwoordig is het vinden en kopen van een opvouwbare herbruikbare tas eenvoudiger dan ooit. Bigshoppers hebben in de laatste jaren plastic tassen vervangen, en dat is niet voor niets. Dus, ben je aan het kijken naar diverse soort tassen waar je jouw bedrijfslogo op kan drukken? Lees in dit artikel meer over bigshoppers en opbouwbare tassen.

Mensen verkiezen om verschillende redenen opvouwbare herbruikbare tassen en Bigshoppers boven gewone plastic tassen. Bigshoppers en opvouwbare tassen zijn niet alleen verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen, maar ze zijn ook ongelooflijk eenvoudig te dragen en op te bergen, de kans dat jouw klant deze tas in het dagelijkse leven gebruikt is dus een stuk groter. Dit komt door de extra functies die deze tassen handig maken om te dragen en te gebruiken. Ook is het een duurzamere oplossing.

De kostprijs per tas is ook een voordeel van herbruikbare opvouwbare tassen

Opvouwbare tassen zijn minder duur dan traditionele tassen omdat ze na gebruik niet weggegooid hoeven te worden. Als ze niet goed weggegooid worden, kunnen ze nog grotere schade aan ons milieu aanrichten. Je mag ervan uitgaan dat je veel minder zult uitgeven op de lange termijn, omdat je er minder van hoeft te laten produceren. Bij UTS bags kun je eenvoudig grote batches tassen laten bedrukken. Vraag gemakkelijk een offerte aan om een idee te krijgen van het totale kostenplaatje.

Praktisch en nuttig

Een ander voordeel is dat ze heel lang meegaan. Dit is de reden waarom veel bedrijven deze soorten tassen in de eerste plaats laten maken: ze willen er zeker van zijn dat de klanten ze lang zullen gebruiken, zoals eerder benoemd dient het ook als een extra stukje branding voor je bedrijf. Behalve hun duurzaamheid hebben herbruikbare tassen het extra voordeel dat ze vele jaren meegaan zonder hun kwaliteit te verliezen. In tegenstelling tot andere reguliere plastic tassen, die mettertijd hun kleur en vorm verliezen, behouden Bigshoppers en opvouwbare tassen hun kleur en vorm voor de rest van hun leven.

Plastic tassen zijn niet biologisch afbreekbaar

Ook worden ze nog altijd gemaakt met behulp van aardolie en aardgas, en hebben nog meer fossiele grondstoffen nodig voor het vervoer. In vergelijking met verouderde plastic tassen bieden herbruikbare en milieuvriendelijke tassen een sterkere en duurzamere oplossing. Als bedrijf is het ontzettend belangrijk om aan duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen te denken.

Plastic zakken komen op straat terecht, verstoppen rivieren en dringen andere natuurlijke leefgebieden binnen, ongeacht hoe ze weggegooid worden. Dit is niet alleen lelijk, maar het kost ook geld om het op te ruimen.

Door een herbruikbare tas te gebruiken, verminder je niet alleen de hoeveelheid niet-hernieuwbare grondstoffen die gebruikt worden om plastic tassen te maken, maar je verlaagt ook de hoeveelheid geld die jouw stad of gemeente elk jaar aan opruimingskosten uitgeeft.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.