Opvallen tijdens een feest of evenement

2 januari 2019 15:49

Opvallen tijdens een feest of evenement

 

Op zoek naar iets anders dan altijd weer diezelfde stropdas of saaie zwarte vlinderstrik? Ga dan voor de unieke en stijlvolle houten strikken van Woodiful! De houtsoort en kleur stof zijn voor iedere houten strik zorgvuldig uitgekozen om tot een perfecte combinatie te komen. Iedere houten vlinderstrik is met liefde vervaardigd uit het beste stukje hout en 100% handgemaakt. De unieke nervenstructuur zorgt ervoor dat elke houten strik net wat anders is waardoor jij gegarandeerd een unieke strik in huis haalt!

Wanneer draag je een houten strik?

Wanneer niet? De afgelopen jaren is de vlinderstrik, ook wel vlinderdas genoemd, aan een enorme comeback bezig. Waar de strik voorheen bij uitzondering werd gedragen op een smoking tijdens gala's, wordt hij nu steeds vaker gecombineerd met een maatpak en overhemd. Daarnaast zien we hem steeds vaker opduiken tijdens speciale gelegenheden en feesten.

Met de houten strik val je op al bovenstaande gelegenheden ongetwijfeld op tussen de menigte. Het houten strikje maakt jouw uitstraling helemaal compleet. Reden dan ook om deze unieke accessoire vaker te matchen met je kleding, zodat je ook op een zakelijke afspraak, borrel of date goed voor de dag komt.

Hoe draag je een houten vlinderstrik?

Het is natuurlijk belangrijk om de houten vlinderstrik goed te matchen met de rest van je kleding. Daarom hebben we enkele veelvoorkomende outfits voor je genomen waarbij we aangeven welke soorten strikken daar goed bij passen. Hierdoor wordt de keuze uit het ruime assortiment van Woodiful voor jouw houten strik makkelijker!

  1. Black tie / White tie: Bij het dragen van een smoking draagt men over het algemeen een zwarte vlinderdas. Aangezien we geen volledige zwarte houten strikken hebben gaat dat lastig worden. Een goed alternatief zijn onze houten strikken van donker walnotenhout in combinatie met een redelijk donkere stof. Bij een rokkostuum draagt men een witte vlinderdas. Daar passen de lichtere varianten van de houten strikken dan ook uitstekend bij. Ga voor een strik van esdoornhout of kersenhout met een lichte kleur stof.
  2. Maatpak: Bij een maatpak is het mogelijk allerlei soorten vlinderdassen te dragen, het belangrijkste is dat de kleur en het patroon goed aansluiten bij het gedragen maatoverhemd en maatpak. Ga dus na welke kleuren jouw overhemd, pak en eventuele andere accessoires zijn en match de houten strik hier mee.
  3. Casual: Een houten strik is ook casual goed te dragen en de keuze voor de houtsoort en kleur stof zijn afhankelijk van de soort en kleur van de kleding die je gaat dragen. Denk hier dan ook goed over na voordat je besluit een houten strikje te bestellen, zodat je genoeg kledingstukken hebt waarmee je de strik naar keuze kunt combineren.

Twijfel niet om één van onze experts in te schakelen mocht je er niet helemaal uit komen. We geven je graag advies en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Ook interessant: onze houten horloges

Ohja... voordat we het vergeten te zeggen! Je hoeft hem niet te strikken want het strikje bestaat uit één stuk op maat gemaakt hout met een stofje. Door middel van een elastiekje bevestig je hem eenvoudig ;-)

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.