Nieuw! E-ticket ontvangen via WhatsApp

26 oktober 2018 11:55

Nieuw! E-ticket ontvangen via WhatsApp

Samen met eventmanagers heeft evisit ‘AVG-proof’ software ontwikkeld om efficiënt en eenvoudig evenementen te organiseren. Full service eventregistratie voor de ultieme eventbeleving. Hieronder valt ook de mogelijkheid om toegangskaarten via WhatsApp te ontvangen.

Evisit gelooft in de kracht van evenementen, maar erkent ook de steeds groter wordende uitdaging om mensen/doelgroepen bij elkaar te brengen en efficiënt te bereiken. ‘Wij denken continu na over nieuwe oplossingen die het registreren voor evenementen nog gemakkelijker maakt.’ Daarom introduceren we steeds nieuwe mogelijkheden om het leven van de eventmanager makkelijker te maken. In mei 2018 heeft Evisit het w-ticket geïntroduceerd; ieder evenementtoegangskaartje dat door een bezoeker via evisit wordt besteld, kan eenvoudig worden afgeleverd op WhatsApp. Nu komt evisit met EvisitNEXT, de ‘next level’ tool voor eventmanagement, -registratie, -communicatie, -statistieken en -rapportages. Dit alles met software en werkwijzen die voldoen aan de Europese richtlijnen voor algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Sinds 14 juni 2017 is evisit namelijk als eerste online eventregistratietool in Nederland ISO27001 gecertificeerd. Hiermee toont evisit aan dat ze met haar informatiebeveiliging voldoet aan de nieuwe privacywet- en regelgeving.

evisitNEXT, de next-level tool voor eventmanagers

evisitNEXT is een volledig DIY-tool waarbij je met meerdere eventmanagers in hetzelfde project kan werken. Wel zo handig toch?! Maar evisit biedt meer, want met 1 druk op de knop schakel je professionele hulp in. De eventexperts van evisit staan voor je klaar om jou te ondersteunen waar nodig. Het veilig online verwerken van de gastenlijst, de eventwebsite inrichten, customer care voor de gasten van jouw evenement en de uitnodigingsmail verzorgen. Met de diensten van evisit is jouw event altijd op tijd gereed, is jouw communicatie op tijd verstuurd en staat alle informatie op de website om jouw gasten de ultieme eventbeleving te bezorgen. Maar evisit biedt nog meer, want ook voor de ontvangst, scanning en live badgeprinten is evisit jouw partner voor een succesvol evenement.

In mei 2018 introduceerde evisit het w-ticket:

Maar al te vaak zien we dat, ondanks al onze maatregelen, e-mailberichten met bijgesloten e-tickets niet goed aankomen bij evenementbezoekers. De berichten ‘verdwijnen’ in de grote stroom van e-mails die we dagelijks ontvangen. Op de dag van het evenement moet de e-mail er weer bij gezocht worden om zo het e-ticket bij aanvang te kunnen tonen. Met onze nieuwe oplossing wordt dit een stuk eenvoudiger. Op het moment dat de toegangskaart is besteld, wordt de bezoeker standaard de mogelijkheid geboden om deze toegangskaart tevens te versturen via WhatsApp. Nooit meer hoeven zoeken in je mailbox, want direct beschikbaar op je smartphone.

Eventregistratie en -communicatie is een heel belangrijk onderdeel voor het succes van een evenement. Met evisitNEXT en het w-ticket zorgt evisit ervoor dat het registreren nog laagdrempeliger en eenvoudiger wordt.

Wil je vrijblijvend meer informatie of een demo aanvragen om te zien wat evisitNEXT voor jouw organisatie kan betekenen. Neem contact op met Bart Grol, Managing Director op bart@evisit.nl of 070 - 306 54 20.

Of ontmoet ons 31 oktober aanstaande tijdens de Rabo Werkplaats Digitalisering in Den Haag. Wij maken deel uit van de Marktplaats en presenteren hier onze technische toepassingen en support voor eventregistratie.

 

 

 

www.evisit.nl

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.