Minitials: sieraden met een persoonlijk verhaal

5 september 2023 13:14

Minitials: sieraden met een persoonlijk verhaal

Minitials is een Nederlands sieradenmerk dat bekend staat om zijn minimalistische en elegante ontwerpen. De naam Minitials staat voor mini initials, oftewel kleine initialen. De sieraden van Minitials zijn namelijk gepersonaliseerd met de initialen of symbolen van de mensen die je liefhebt. In dit artikel lees je meer over de geschiedenis, de collecties en de filosofie van Minitials.

De geschiedenis van Minitials

De oprichters van Minitials zijn Marloes en Marshia, twee vriendinnen die elkaar al kennen sinds de basisschool. Ze begonnen met het maken van sieraden als hobby, maar al snel groeide hun passie uit tot een professioneel bedrijf. In 2011 lanceerden ze hun eerste collectie, de Signature collectie, die bestaat uit fijne kettinkjes met ronde hangers waarop een initiaal of symbool gegraveerd kan worden.

Marloes en Marshia wilden sieraden maken die niet alleen mooi waren, maar ook een emotionele waarde hadden. Ze wilden sieraden maken die een speciale band vertegenwoordigen tussen jou en je geliefden, zoals je partner, je kinderen, je ouders of je vrienden. Ze wilden sieraden maken die je dicht bij je hart kon dragen en die je herinnerden aan de mooie momenten in je leven.

De sieraden van Minitials werden al snel populair bij het publiek. Veel mensen herkenden zich in het verhaal achter de sieraden en voelden zich verbonden met het merk. Marloes en Marshia kregen veel positieve reacties en verzoeken van klanten die hun eigen sieraad wilden ontwerpen. Zo ontstond het idee om de klanten meer keuzevrijheid te geven en verschillende opties aan te bieden om hun sieraad te personaliseren.

De collecties van Minitials

Sinds de lancering van de Signature collectie hebben Marloes en Marshia hun assortiment uitgebreid met verschillende collecties, zoals de Sparkle collectie, de Embrace collectie en de Symbol collectie. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met vingerafdruk of kettingen met initialen. Elke collectie heeft zijn eigen stijl en betekenis, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze vertellen een persoonlijk verhaal.

De Sparkle collectie is geïnspireerd door de sterrenhemel. De sieraden uit deze collectie hebben een hanger met een initiaal of symbool dat omringd is door kleine diamantjes. De diamantjes symboliseren de vonkjes die je voelt als je aan je geliefden denkt. De Sparkle collectie is perfect voor wie houdt van een subtiele glinstering.

De Embrace collectie is geïnspireerd door de omhelzing. De sieraden uit deze collectie hebben een hanger met een initiaal of symbool dat omarmd wordt door een gouden ring. De ring symboliseert de bescherming en steun die je krijgt van je geliefden. De Embrace collectie is perfect voor wie houdt van een warme uitstraling.

De Symbol collectie is geïnspireerd door de betekenis. De sieraden uit deze collectie hebben een hanger met een symbool dat iets belangrijks voor je representeert. Het symbool kan bijvoorbeeld staan voor je sterrenbeeld, je geloof, je passie of je droom. De Symbol collectie is perfect voor wie houdt van een persoonlijke expressie.

De filosofie van Minitials

De sieraden van Minitials zijn gemaakt van 18 karaat goud en diamanten van hoge kwaliteit. Ze worden met de hand gemaakt in Nederland door ervaren goudsmeden. Je kunt je eigen sieraad samenstellen door te kiezen uit verschillende kleuren goud, lengtes van kettingen, vormen van hangers en lettertypes of symbolen. Zo creëer je een uniek en persoonlijk cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Minitials is meer dan alleen een sieradenmerk. Het is een manier om je liefde te tonen en te dragen. Het is een manier om je herinneringen te koesteren en te delen. Het is een manier om jezelf te uiten en te inspireren. Minitials is een verhaal dat jij schrijft.

Wil je meer weten over Minitials? Bezoek dan hun website www.minitials.com of volg ze op Instagram @minitials. Je kunt ook hun winkel bezoeken in Eindhoven, waar je hun sieraden kunt bewonderen en passen. Of bestel online en ontvang je sieraad binnen enkele dagen thuis.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.