Minder keuzestress met de lichtgewicht Lucas rollator

18 mei 2022 11:36

Minder keuzestress met de lichtgewicht Lucas rollator

‘Het vinden van een prettige rollator moet makkelijker kunnen,’ dachten de oprichters van Lucas Mobility. ‘Zelf ervaarden we keuzestress toen we, voor onze oma, in een thuiszorgwinkel stonden waar grofweg 20 verschillende rollators verkocht werden. De prijzen liepen ontzettend uiteen en we kregen amper de mogelijkheid om de rollators goed te testen. De ondergrond in de winkel leek niet op de thuissituatie en we mochten er niet mee naar buiten.’

Door deze ervaring zijn ze Lucas Mobility begonnen en hebben ze de Lucas rollator ontwikkeld. Dit is een lichtgewicht rollator met een carbon frame. Doordat de rollator slechts 5.9 kg weegt, is deze zowel voor jong als oud geschikt. Het was ons doel om een rollator te ontwikkelen die licht, duurzaam en betrouwbaar is. Niet al te veel ditjes en datjes maar gewoon een rollator die doet wat hij moet doen. Uiteraard met goede remmen en een prettige zitsteun.

Zelf vonden wij het vervelend dat we de rollators niet uitgebreid thuis konden testen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om bij de Lucas rollator 100 dagen proefrijden aan te bieden. Onze klanten krijgen daardoor de tijd om de Lucas rollator uitvoerig thuis en op straat te testen. Mocht de rollator toch niet bevallen, dan mogen ze deze altijd gratis retourneren. Wij halen de rollator dan de volgende dag gratis bij ze op en geven de aanschafprijs terug. Gelukkig retourneert vrijwel niemand de Lucas rollator wat natuurlijk voor ons de bevestiging is dat we een goede rollator aanbieden.

Omdat wij er bewust voor gekozen hebben om een online-first aanpak te hanteren, hebben we gekeken welke partij ons hierbij kan helpen. Sinds kort zijn wij ook een samenwerking aangegaan met WebNexus webdesign Utrecht. Met WebNexus hadden we een goede klik en zij helpen ons uitstekend om een goede online marketing strategie neer te zetten. Daarbij is het doel om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de voordelen van de Lucas rollator met ze te delen. Dit gaat ondertussen aardig goed en we hebben zowel in Nederland als Duitsland al voet aan de grond gekregen. We hopen steeds verder door te kunnen groeien en nog meer mensen met onze rollator blij te kunnen maken.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.