Meer luxe en meer pk’s - Minder bijtelling

7 maart 2017 09:23

Meer luxe en meer pk’s - Minder bijtelling

Lease nu een nieuwe Volkswagen GTE uit voorraad, dan profiteert u de hele leaseperiode van de lage bijtelling uit 2016 van 15% i.p.v. 22%. In vijf jaar bespaart u daarmee tot wel € 6.000 op uw netto bijtelling. Dus € 100 per maand. Bovendien zijn de GTE’s uit voorraad allemaal Connected Series-actiemodellen. Dit betekent niet alleen een extra scherpe prijs, maar ook een extra rijke uitrusting. De modellen beschikken over innovatieve features die het rijden makkelijker, simpeler en veiliger maken.

Een plug-in hybride auto heeft een verbrandingsmotor én een elektromotor. De verbrandingsmotor gebruikt benzine en de elektromotor de accu. De elektromotor ondersteunt de verbrandingsmotor, maar u kunt ook volledig op deze motor rijden. 100% elektrisch! Bij Volkswagen noemen we een plug-in hybride een GTE. Met een vermogen van 204 pk voor de Golf en zelfs 218 pk voor de Passat modellen, zijn de GTE-uitvoeringen ronduit sportieve auto’s. Met de Passat modellen mag zelfs een caravan van 1.600 kg getrokken worden.

“Vanaf 1 januari is de fiscale bijtelling voor alle auto’s (m.u.v. volledig elektrische auto’s) verhoogd naar 22%. Daarmee verviel de zeer aantrekkelijke stimuleringsmaatregel voor het rijden in een plug-in hybride. Door het voorregistreren van een aantal GTE-modellen van Volkswagen, kunnen wij bij Wittebrug nog steeds een aantal zakelijke rijders verblijden met een zeer complete Golf GTE, Passat GTE of Passat Variant GTE”, zegt Antoine Linderhof, salesmanager Wittebrug Volkswagen.

“Net als onze Haagsche collega’s, hebben wij ook deze modellen voorgeregistreerd. Dat betekent dat u bij Van Beynum ook nog steeds tot 5 jaar lang 7% fiscale bijtelling kan besparen. En dat kan over vijf jaar oplopen tot wel € 6.000”, vertelt Matthijs Vonk salesmanager Van Beynum Volkswagen. «

Bekijk de actuele Wittebrug voorraad op wittebrug.nl/15

Bekijk de actuele Van Beynum voorraad op vanbeynum.nl/gte

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.