Eén loket voor alle ICT-vraagstukken

25 oktober 2016 10:42

Eén loket voor alle ICT-vraagstukken

Het succesvolle bedrijf yourhost.nl levert diensten op het gebied van informatie- en communicatie-technologie. De onderneming uit Alphen aan den Rijn zorgt er in de eerste plaats voor dat de apparatuur bij hun klanten functioneert. Met één loket voor alle ICT-vraagstukken. Een team van probleemoplossers zorgt ervoor dat zij daarnaast maximaal gebruik maken van de beschikbare middelen.

“Ons werk begint bij het soepel laten verlopen van de core-business van een bedrijf”, zegt directeur Mark van Hemert. “Daarnaast is bijvoorbeeld Web-presence steeds belangrijker. En er zijn steeds meer mogelijkheden voor bedrijven om hun klanten beter te bedienen. Daarnaast is het van belang dat mkb’ers hun interne organisatie goed op orde te hebben. Wij helpen ze daar graag bij. Dan kunnen zij doen waar ze goed in zijn: ondernemen.”

Yourhost.nl slaagt er al jaren in met een klein team groots te presteren. Van Hemert: “De persoonlijke aanpak met korte lijnen is ons geheim. Onze klanten krijgen altijd te maken met een voor hen bekend gezicht. Iemand die bij problemen direct beschikbaar is. Dat werkt. Daarnaast hebben we voor ieder probleem een oplossing. Dat is handig. Automatiseren is niet zo moeilijk, succes is de optelsom van de juiste beslissingen.”

Toegevoegde waarde

Van Hemert levert met name tools om elke werkplek van een bedrijf van het juiste materiaal te voorzien. “Maar eigenlijk begint onze toegevoegde waarde pas daarna. We zorgen dat ze dat hi-tech materiaal maximaal kunnen benutten. Zonder wachttijden. We leveren hard- en software, cloud-oplossingen zoals online back-up, hosted exchange en internet-telefonie. Maar eerst en vooral kennis. Per bedrijf op maat gemaakt. Kennis die wij dus met onze klanten delen. We sparren met ze. Rekening houdend met de door het bedrijf gekozen strategie.”

Van Hemert houdt zich met zijn manschappen dus niet uitsluitend bezig met het leveren van een pc of laptop? “Welnee”, zegt hij. “Sterker nog: apparatuur-keuze is anno 2016 steeds minder belangrijk geworden. Het gaat om de bedrijfsprocessen. Antwoorden op belangrijke vragen. Zoals: beweeg je als mkb’er mee naar de cloud of niet? Heb je nagedacht over het voordeel of juist het nadeel van een on-premises-oplossing? Hoe word je op het web gevonden? Maak je al gebruik van de voordelen van een VOIP-oplossing, zoals fax to email, voice-responce, voicemail to email en locatie-onafhankelijk werken en bellen? Daar adviseren wij in en denken we over mee. We doen dat via het meest persoonlijke contact dat er is. Ik ga namelijk altijd persoonlijk met onze klanten aan tafel.”

www.yourhost.nl

Tekst: Luuk Braun // Fotografie: Ruud Voest

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.