Leer jouw collega’s weer wat beter kennen!

25 mei 2022 09:05

Leer jouw collega’s weer wat beter kennen!

En waar kan dit beter als bij een dag bij Kever Cabrio Rally ’t Groene Hart.

Sandra en Harry organiseren al jaar en dag leuke puzzelritten door het mooi Groene Hart van Nederland op basis van New-Beetle Cabrio’s en leuke echte VolksWagen T2 busjes in leuke hippie en surf uitvoering. Om de environmental foot-print neutraal te houden compenseren wij met

Als verzamel en vertrekpunt is gekozen voor de landelijke Horeca Hoeve Oosterman in Aarlanderveen. Vanuit deze mooi locatie met professionele horeca faciliteiten incl. vergaderzalen, gaat de puzzelrit vol verrassingen en opdrachten langs de mooie slingerwegen door het Groene Hart van Holland. Onderweg wordt er, indien gewenst een pitstop gemaakt voor een lekker ijsje of een kop koffie.

Ondertussen wordt er door de teams fanatiek gestreden voor de eeuwige roem binnen het bedrijf, de afdeling of in ieder geval binnen de groep. Hiervoor is teambuilding, samenwerking en een frisse geest nodig. Deze strijd bereikt een hoogtepunt tijdens de hilarische prijsuitreiking met als afsluiting van het gezellige borrelen in een mooie omgeving een rijk BBQ of een van onze vele thema buffetten.

Kortom een gezellig dag om jouw collega’s beter te leren kennen onder het genot van een leuke activiteit en een gezellige borrel en/of BBQ.

Mocht je interesse hebben dan maken wij jullie een mooie aanbieding op maat en verzorgen dan jullie dag tot in de puntjes natuurlijk binnen de afspraken en het vooraf afgesproken budget.
Tot snel!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.