Lagarde Groep zet nieuwe stap met verhuizing naar de Harselaar in Barneveld

26 juli 2022 14:45

Lagarde Groep zet nieuwe stap met verhuizing naar de Harselaar in Barneveld

De verhuizing van Putten en Ede naar Mercuriusweg 45 in Barneveld betekent voor Lagarde Groep een nieuwe mijlpaal: één centrale locatie.

Het nieuwe pand staat op een prachtige zichtlocatie direct aan de A1 op bedrijventerrein Harselaar. Het biedt voldoende ruimte aan de ruim 100 medewerkers van het bedrijf. Per oktober 2021 is de voormalige vestiging Hoevelaken reeds samengevoegd met Putten. “Met deze nieuwe locatie in Barneveld is de wens om met alle collega’s vanuit één locatie te werken vervuld. Het kantoor heeft een belangrijke rol gekregen in het ontmoeten van elkaar en één locatie bevordert de samenwerking en contacten onderling”, aldus commercieel directeur Dick Bloemert.

Lagarde Groep werkt met enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers, die zowel vanuit huis, bij de klant op locatie als op kantoor werken. Daarnaast heeft Lagarde Groep ruimte voor groei. Nieuwe collega’s uit de regio Barneveld zijn van harte welkom.

Lagarde Groep biedt al meer dan 30 jaar oplossingen op het gebied van ICT en beveiliging en blijft net als voorheen gevestigd op de Veluwe. Operationeel directeur Jordy Bakker: “Door de centrale ligging van ons nieuwe kantoor zijn we goed bereikbaar voor zowel klanten als huidige en nieuwe medewerkers. Iedereen is vanaf 2023 van harte welkom in ons nieuwe pand.” 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.