Meld je aan voor International Business Morning – Zakendoen in Duitsland - 16 juni - schip De Stedemaeght

7 juni 2017 11:13

Meld je aan voor International Business Morning – Zakendoen in Duitsland - 16 juni - schip De Stedemaeght

Rabobank IjsseldataRabobank IJsseldelta heeft zich verbonden aan de internationale Hanzedagen Kampen; een unieke happening waarmee we samen de Regio Zwolle wederom op de kaart zetten in Nederland en daarbuiten. Het partnerschap vullen wij in door onze kennis en netwerk beschikbaar te stellen en bij te dragen aan zowel het culturele spektakel als aan het Hanzecongres.

Aanvullend bieden wij onze klanten en leden diverse activiteiten om te genieten van alles wat er in de stad te beleven is en elkaar te kunnen ontmoeten. Het schip de Stedemaeght is van vrijdag tot en met zondag de centrale ontmoetingsplek van Rabobank. Op vrijdagmorgen zijn ondernemers die zaken (willen) doen in Duitsland welkom bij de International Business Morning. Ben jij benieuwd naar actualiteiten, interessante markten en cultuurverschillen? Günter Gülker, directeur Nederlands-Duitse Handelskamer, laat de kansen en ontwikkelingen in Duitsland zien voor jou als ondernemer. Samen met diverse experts van Rabobank, Trade Office en Christelijke Hogeschool Windesheim verken je actualiteiten, mogelijkheden en wissel je ervaringen uit. Meld je nu aan, want er zijn nog een paar plekken beschikbaar

Water verbindt. Dat is het thema van de internationale Hanzedagen Kampen die plaatsvinden van 16 tot en met 18 juni. Rabobank heeft zich verbonden aan dit unieke evenement en is een van de trotse hoofdpartners. Dit doen wij door onze kennis en netwerk beschikbaar te stellen en bij te dragen aan zowel het publieksprogramma als het Hanzecongres. Aanvullend bieden wij onze klanten en leden diverse activiteiten om te genieten van alles wat er in de stad te beleven is en elkaar te kunnen ontmoeten.

Op vrijdagmorgen 16 juni organiseren we in samenwerking met Trade Office en Windesheim een International Business Morning. Deze morgen is voor ondernemers die zakendoen in Duitsland of willen gaan ondernemen in Duitsland. We gaan in op de kansen en ontwikkelingen in Duitsland en delen kennis en ervaring door met elkaar in gesprek te gaan.

Programma

09.30 Inloop

09.45 Welkom

10.00 Kansen en ontwikkeling in Duitsland door Günter Gülker, directeur Duits Nederlandse Handelskamer

10.45 Tafeldiscussies onder begeleiding van deskspecialisten Rabobank, Trade Office en Windesheim

12.00 Lunch

Locatie: schip de Stedemeaght gelegen aan de IJsselkade in Kampen

Meld je eenvoudig aan via onderstaande link. Let op, er is maximaal plaats voor 50 ondernemers.

AANMELDEN

Wij ontmoeten u graag samen met andere ondernemers tijdens de Hanzedagen in Kampen.

Accountmanagement Rabobank IJsseldelta, Meppel-Staphorst-Steenwijkerland en Vaart en Vechtstreek

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.