Geld besparen met je Office licenties? Dat is heel eenvoudig!

11 april 2024 08:55

Geld besparen met je Office licenties? Dat is heel eenvoudig!

Digitalisering op de werkvloer wordt alsmaar belangrijker en als ondernemer kun je eigenlijk ook niet meer zonder een snelle computer of multifunctionele tablet. Op kantoor is Microsoft Office al vele jaren de onbetwiste leider en dit softwarepakket is dan ook de standaard. Is het tijd voor een nieuwe versie van Office voor jou en je medewerkers? Dan is het goed om te weten dat je flink op de kosten kunt besparen. Hoe je dat doet? Dat is heel eenvoudig: bestel gewoon voordelige licenties online. Natuurlijk zijn er wel een paar zaken waar je op moet letten.

Waarom kiezen voor Microsoft Office 2021?

Wil je een Office softwarepakket bestellen? Dan geeft Microsoft je de keuze uit verschillende opties. Zo kun je kiezen voor Microsoft 365, waarmee je toegang krijgt tot een uitgebreid aanbod aan Office-programma’s. Bij Microsoft 365 zit je echter vast aan een abonnement, dat je per jaar of per maand kunt betalen. Met Microsoft Office 2021 daarentegen hoef je maar één keer te betalen. Vervolgens heb je onbeperkt toegang tot alle bekende programma’s, zoals Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Publisher, OneNote en Access. De versie Professional Plus beschikt ook over Teams (Lite). Met Office 2021 heb je dus geen last van terugkerende betalingen en zit voor jaren goed wat betreft je kantoorsoftware. Office 2021 is de meest recente versie van Microsoft Office en wordt ondersteund tot minimaal oktober 2026. Het pakket is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld voor studenten, voor thuis en op kantoor en als speciale, uitgebreide editie voor professioneel gebruik. Vooral deze laatste variant is ideaal om binnen jouw bedrijf te gebruiken. Natuurlijk heb je altijd een vrije keuze en moet je je vooral laten leiden door wat aansluit bij jouw wensen. Per computer heb je één licentie nodig. Je kunt de licentie niet delen met meerdere computers. Wil je Office 2021 op meerdere laptops of desktops installeren? Dan doe je er goed aan om meerdere Office licenties goedkoop te bestellen. Dit kan eenvoudig online.

Waar kan ik het beste Office 2021 kopen?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres om goedkope Office licenties aan te schaffen? Dan kun je terecht bij allerlei aanbieders. Je kunt een pakket direct bij Microsoft bestellen, maar dit is niet bepaald de voordeligste keuze. Ook kun je Office 2021 kopen bij verschillende online warenhuizen. Daarnaast zijn er ook diverse webshops gespecialiseerd in de verkoop van goedkope Office 2021 licenties. Let hierbij wel goed op, want niet alle webshops zijn even betrouwbaar. Wil je jouw goedkope Office licentie betrouwbaar online aanschaffen? Kies dan altijd voor een aanbieder die de licenties van tevoren checkt. Zo weet je zeker dat je een volledig legale licentie koopt. Een goede verkoper van licenties biedt je daarnaast een uitgebreide garantie, zodat je verzekerd bent van de juiste aankoop.

Is online Office licenties kopen echt voordeliger?

Koop je je licenties voor Office 2021 bij een gespecialiseerde aanbieder? Dan kun je enorm veel geld besparen! Door te kiezen voor betrouwbare tweedehands licenties ben je tot wel 70% goedkoper uit. Uiteraard ontvang je altijd licenties voor de originele Office 2021 van Microsoft en natuurlijk kun je bij je aanbieder altijd terecht met vragen. Weet je niet precies welke variant van Office het beste past bij jouw bedrijf? Dan kun je altijd kosteloos meer informatie inwinnen. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Bij het kopen van Office 2021 is het goed om eerst te vergelijken voordat je bestelt. Zo kan je bedrijf ontzettend veel besparen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.