Inspirerende hoekbanken voor op kantoor

24 september 2020 10:41

Inspirerende hoekbanken voor op kantoor

Een goede hoekbank maakt je kantoor helemaal af. Wil jij de entree van jouw kantoor ook laten stralen? Met kleine aanpassingen is dit mogelijk. Zo ziet het totaalplaatje er al heel anders uit door een nieuwe hoekbank neer te zetten. Ben jij op zoek naar een nieuw exemplaar? Op het gebied van (hoek)banken ontwikkelen de trends zich constant door. Voor de meest fonkelende eerste indruk wanneer je klanten het kantoor binnenkomen moet je weten welke kleuren en materialen helemaal hot zijn op dit moment.

Explosieve kleuren

Wanneer je gek bent op kleuren dan hebben we goed nieuws voor je. Als het om hoekbanken gaat kan het namelijk niet explosief genoeg. Oranje, bruin, rood, groen en oker, het zijn dé kleuren van dit moment. Vind je het een grote stap om kleur op de muren aan te brengen? Begin wat kleuren en kies voor een hoekbank in kleur. Op deze manier voeg je ook meteen veel sfeer toe aan je woonkamer. Daarnaast heb je natuurlijk een heerlijke nieuwe eyecatcher in de woonkamer waar je heerlijk op tot rust komt.

Velvet

Geef wat glans aan je interieur met velvet. Dit materiaal heeft een luxe uitstraling en warm kleurenpalet. Niet zo gek dus dat je velvet tegenwoordig overal voorbij ziet komen. Door verschillende tinten te gebruiken creëer je een geheel eigen look. Spreekt een retro stijl je aan of kies je voor klassiek? Kleuren die hier goed bij passen zijn roze, groen en donkerblauw. Combineer dit met moderne items woonaccessoires voor de ideale balans.

Mix and match

Of je nu felle kleuren, bloemenprints of velvet laat terugkomen in je hoekbank, in ieder geval geldt: mix and match! Je kunt kleuren combineren, maar ook prints en texturen. Dit doe je bijvoorbeeld aan de hand van verschillende kussens.

Hoekbank kopen

Ben jij overtuigd en wil je ook een trendy hoekbank aanschaffen? Bij de verkooppunten van UrbanSofa weet je zeker dat het op alle fronten goed zit. Een groot assortiment, veel kleuren, snelle levering en scherp geprijsd. Doordat de partij UrbanSofa gebruik maakt van een unieke meubelformule, waarbij de hoekbanken direct vanuit de fabriek bij je thuis worden geleverd, voorkom je extra kosten. Neem daarom snel een kijkje!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.