''Ik heb weer betere focus op mijn doelen''

23 juni 2020 13:49

''Ik heb weer betere focus op mijn doelen''

Piet, pseudonaam, had moeite om als startende ondernemer zijn doelen te realiseren. Van initiatief a naar b naar c, hoppen van actie 1 naar 2, reageren op alle prikkels van buitenaf. Alle harde werken en alle mooie ambities ten spijt, hij kwam niet vooruit.

Via het programma ‘vergroot je mentale veerkracht’ ging hij aan de slag met wat hij nu echt wilde, wat hem daarvan afleidde in koers houden op het doel. Binnen twee weken merkte hij meteen rust in zijn hoofd, deed hij alleen die dingen die het echte verschil maakten in het realiseren van zijn dromen en kwamen de successen vanzelf. Zijn hogere zelfverzekerdheid leidde tot een nieuwe opdracht, dat gaf hem het gevoel dat hij nu wel op de goede weg was.

Zo leerde Piet dat hij altijd een keuze had in de dingen die hij deed, hoe je elke dag je wijze van denken kunt trainen in krachtiger denken maar ook hoe je ‘zorgen’ kunt transformeren naar een versterkende gedachte.

Vergroot jouw mentale veerkracht

Wil jij meer rust in je hoofd, meer focus en daardoor succesvoller zijn? In 5 webinar sessies leer je jouw mentale veerkracht te vergroten.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.