Iedereen heeft recht op een verzekering

6 december 2022 10:01

Iedereen heeft recht op een verzekering

Verzekeraars dekken zich vaak in door bepaalde groepen mensen uit te sluiten van hun verzekeringen. Op basis van leeftijd, eerder geleden schade of doordat u een keer een premie te laat heeft betaalt kan een verzekeraar te besluiten om geen verzekering met u af te sluiten. Iedereen heeft recht op een verzekering dus u ook. Ongeacht wat er in uw verleden is gebeurt of hoe oud u bent: u moet ook een verzekering kunnen afsluiten zoals een auto- of woonverzekering.

Betere dekking door samenwerking

Alpina werkt samen met https://vereende.nl/ en 112schade.nl om u respectievelijk zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een passende verzekering voor u en voor het verhalen van eventuele schade. Door deze samenwerking kunnen wij onze dienstverlening beter afstemmen op uw behoeftes. Samen sta je sterk en wij zijn dan ook erg blij met onze samenwerkingsverbanden. U kunt hier uw voordeel mee doen.

Verzekerd met oog op de toekomst

Door opgelopen schade kan je bij je huidige verzekeraar een malusregistratie krijgen. Hierdoor betaal je vaak een hogere premie en is het moeilijk om over te stappen naar een andere verzekeraar. En als het al kan betaal je vrijwel zonder uitzondering een hoge premie. Bij Alpina is een malusregistratie geen probleem en kan u alsnog verzekerd op weg zonder vast te zitten aan torenhoge premies.

Ook wanneer u in het verleden in aanraking bent geraakt met politie en justitie en strafrechtelijk bent veroordeeld of wanneer u bent geroyeerd door een premie achterstand, kunt u gewoon bij ons terecht. Iedereen heeft recht op een verzekering ongeacht diens verleden.

Het is beter om de blik op de toekomst gericht te houden en mensen niet onnodig op te zadelen met moeilijkheden. Door een verzekering voor iedereen aan te bieden kunt u in ieder geval van die zekerheid uitgaan en dat is prettig.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.