Huurrecht Advocaat Bedrijfsruimte: Uw Zakelijke Partner bij Juridische Kwesties

24 november 2023 13:37

Huurrecht Advocaat Bedrijfsruimte: Uw Zakelijke Partner bij Juridische Kwesties

U huurt of verhuurt een bedrijfsruimte. Helaas kan dan het nodige misgaan. Denk bijvoorbeeld aan gebreken, huurprijsaanpassingen, huurtermijnen, betalingen, huuroverdracht, enzovoort.

Het is bij huurvragen en huurgeschillen essentieel om een huurrecht advocaat bedrijfsruimte aan uw zijde te hebben. Deze gespecialiseerde juridische experts zijn van onschatbare waarde voor ondernemers en vastgoedeigenaren die huren of verhuren. Hieronder noemen wij enkele voorbeelden waarbij onze huurrecht advocaten en huurrechtjuristen u kunnen helpen.

Waar kan de huurrecht advocaat bedrijfsruimte u bij helpen?

Juridisch Advies en Onderhandelingen: Bij het huren van bedrijfsruimte zijn er tal van juridische aspecten om rekening mee te houden. Een huurrecht advocaat bedrijfsruimte kan u adviseren over de voorwaarden van het huurcontract en u helpen bij het onderhandelen over gunstige voorwaarden, zodat uw zakelijke belangen worden beschermd.

Onderhoudsproblemen en gebreken:  Wie is verantwoordelijk voor het onderhoud van de bedrijfsruimte en wie voor gebreken aan het gehuurde? De huurrecht advocaat bedrijfsruimte wijst u de weg.

Huurverhoging : wanneer kan de huurprijs worden verhoogd? En zo ja hoeveel mag die verhoging zijn?  Vraag het onze specialisten.

Servicekosten: regelmatig zijn er geschillen over servicekosten. Voor welke kosten is de huurder en verhuurder verantwoordelijk?  En hoe moeten die kosten worden berekend?

Huurbescherming en verlenging huurcontract:  afhankelijk van het type bedrijfsruimte dat u huurt of verhuurt is er meer of minder huurbescherming en kan het contract wel of niet verlengd worden. Laat u hierover informeren door onze huurrecht advocaten bedrijfsruimte.

Huuroverdracht, indeplaatsstelling: kan huurder of verhuurder het huurcontract overdoen aan een ander? Hoe zit dat juridisch? Wat zijn de mogelijkheden?

Huurincasso: de huurder kan of wil niet betalen. Mag dat? Wat kan de verhuurder doen?

Beëindiging van het huurcontract: Wat te doen als uw huurder of verhuurder de huurovereenkomst wil beëindigen. Kan dat? Op welke termijn kan dat? Op welke wijze kan of moet dat? Wat zijn uw rechten?  Hoe moet het gehuurde worden opgeleverd bij einde huurovereenkomst? Vraag het onze huurrecht advocaat bedrijfsruimte.

Naar de rechter: lost een advies of bemiddeling het geschil met uw huurder of verhuurder niet op? Dan is vaak een procedure bij de rechter noodzakelijk. Onze huurrechtspecialisten kunnen u dan helpen. Wij hebben meer dan 25 jaar proceservaring bij huurgeschillen.

Andere huurrechtproblemen: hiervoor hebben wij enkele voorbeelden genoemd van huurrecht vragen en kwesties.  Ook bij andere huurrecht vragen en situaties kunnen onze specialisten u helpen.

Kortom, heeft u een huurrecht kwestie?, aarzel dan niet om contact op te nemen met een ervaren huurrecht advocaat bedrijfsruimte om uw zakelijke succes te waarborgen. Bel ons op 020 6890 863 of mail ons.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.