Hospitality Heroes & Flair Hospitality onderdeel van New Work Group

9 januari 2020 14:49

Hospitality Heroes & Flair Hospitality onderdeel van New Work Group

Het is meer dan ooit nodig om te investeren in goede mensen; goede mensen zijn immers goud waard. Om hieraan te voldoen besloten de twee baanbrekers Hospitality Heroes & Flair Hospitality vorig jaar april hun krachten te bundelen. Sindsdien zorgen ze er samen voor dat de traditionele arbeidsmarkt een puur en gastvrij gezicht krijgt. Om de groei van beide partijen te stimuleren zijn deze twee labels vanaf nu onderdeel van New Work Group, onder leiding van directeur Cathérine Eissens-Rings.

Sinds vorig jaar werken Hospitality Heroes & Flair Hospitality samen en maken ze efficiënt gebruik van elkaars krachten. Waar Hospitality Heroes vanaf 2016 personeel met gevoel voor gastvrijheid levert, vult Flair Hospitality het bestand aan met horecahosts en -hostesses in het hogere segment. Beide partijen kijken samen met een verfrissende blik op hospitality en stellen hoge eisen aan hun flexkrachten waar het gaat om het leveren van kwaliteit. Zo steken ze veel energie in training en ontwikkeling van de flexkrachten om op deze wijze de gasten van de opdrachtgevers een onvergetelijke ervaring te bieden.

Vanaf januari 2020 zijn Hospitality Heroes & Flair Hospitality onderdeel van New Work Group. Robbert Vlaanderen, oprichter van New Work Group, vertelt: “Deze samenwerkingsverbanden zijn nodig om topservice te blijven bieden en een grote toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers, collega’s en medewerkers. Efficiënt en effectief werken stimuleert de groei van iedereen, ook onze getrainde en gemotiveerde poulemedewerkers. Zodat we nog meer opdrachtgevers op meer locaties kunnen bedienen met écht gastvrije medewerkers. Ook hebben we de ambitie om op korte termijn in meer regio’s én in meer branches te gaan werken.”

Ook kersverse New Work Group-directeur Cathérine Eissens-Rings is blij met de verandering. Zo vertelt ze enthousiast: “Deze functie is mij op het lijf geschreven! Hospitality zit in mijn DNA. Door mijn Hotelschool-opleiding en mijn ervaring in de hospitalitybranche weet ik als geen ander waar onze flexkrachten tegenaan lopen. Binnen deze functie komen mijn twee ideale werelden samen: hospitality en personeelsbemiddeling.”

Cathérine heeft dan ook veel vertrouwen in het succes van New Work Group en geeft graag het startschot om werken in de horeca/hospitality weer als vakmanschap te gaan zien. Daarbij geeft ze aan dat we trots mogen zijn om in deze branche te werken en de beleving voor de gast weer terug te brengen. Zo legt Cathérine uit: “Het lijkt alsof we minder geven om een baan in de horeca of hospitality, terwijl de horeca en hospitality veel meer opleidings- & doorgroeimogelijkheden biedt dan we denken.”

Cathérine hoopt dan ook dat de mensen in de markt die zij bemiddelt elkaar gaan zien als businesspartners en dat flexkrachten zich op een gegeven moment geen flexkracht meer voelen maar echt ambassadeur worden van het bedrijf waarvoor ze werken. Zo verklaart ze: “Als je echt doet wat je leuk vindt ben je ook blij met je job en er ook meer succesvol in. Je zult dan ook betere resultaten boeken en ergens langer blijven werken.”

      

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.